0
Δημοσιεύτηκε 25 Ιούλ 2017, 18:49   /   ΧΟΜΠΥ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
 
 

Βούλιαξε το Nisi στη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας!

img 9864 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΦΘΙΑΣ ΡΑΧΕΣ NISI

Το Σάββατο βράδυ, πλήθος κόσμου έμεινε να χειροκροτάει όρθιο τους απίθανους String Demons, οι οποίοι έκλεισαν το Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας 2017 στο Nisi Πολυχώρος.
Η βραδιά ήταν μαγευτική με τους καλλιτέχνες να προσφέρουν μοναδικές στιγμές στο κοινό που αγκάλιασε την προσπάθεια των διοργανωτών (Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδιωτών Κουμπάο και Διαδραστικός Σύλλογος Ραχιωτών Αλόπη).
Το Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας είναι μια καινοτόμα προσπάθεια στα πολιτιστικά δρώμενα της Ανατολικής Φθιώτιδας από τους 2 πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός.
Φέτος, το πρόγραμμα ήταν διήμερο, με την πρώτη συναυλία στον Αλμυροπόταμο Αχλαδίου να έχει τεράστια επιτυχία και τη δεύτερη στο Nisi Πολυχώρος.
Λίγο το καταπράσινο και όμορφα φωτισμένο Nisi, λίγο η θάλασσα μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα, λίγο τα απίθανα ακούσματα των οργάνων, το σκηνικό μας μάγεψε!
Το πρόγραμμα ξεκίνησαν οι καταξιωμένοι Μιχάλης Σουρβίνος (σολίστας) και Άννα Μορφίδου (τραγούδι) και ολόκληρωσαν οι Κωνσταντίνος Μπουντούνης (βιολεντσέλο) και Λυδία Μπουντούνη (βιολί) ή String Demons όπως όλοι τους ξέρουμε.
Είναι πολύ ελπιδοφόρο που γίνονται τέτοιες προσπάθειες στην περιοχή μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι να τις στηρίζουμε!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια λοιπόν αναμένοντας το Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας 2018!
img 9881 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΦΘΙΑΣ ΡΑΧΕΣ NISI

img 9856 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΦΘΙΑΣ ΡΑΧΕΣ NISI

img 9859 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΦΘΙΑΣ ΡΑΧΕΣ NISI   img 9820 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΦΘΙΑΣ ΡΑΧΕΣ NISI


Niki Giannoulidou