0
Δημοσιεύτηκε 4 Αυγ 2017, 16:49   /   ΧΟΜΠΥ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
 
 

Η πιο ξεχωριστή βραδιά του καλοκαιριού ΑΠΟΨΕ στο Nisi Πολυχώρος!

20245954 10213920917401616 6063143469101985294 n NISI   Είναι αυτές οι δροσερές καλοκαιρινές βραδιές που αναζητούμε όλοι μας χαλάρωση, θάλασσα, όμορφο περιβάλλον και καλή παρέα! 
Αν προσθέσουμε σε αυτά, και υπέροχη live μουσική και χορό από χώρες τις οποίες δεν έχουμε συχνά την πολυτέλεια να έχουμε στην περιοχή μας, τότε η βραδιά αναμένεται πραγματικά μαγευτική!
Τα μουσικοχορευτικά γκρουπ Mandela Gals και Ubuntu Drum and Dance, μας κάνουν την τιμή να βρίσκονται στο Nisi Πολυχώρος, στις Ράχες Φθιώτιδας, σήμερα, Παρασκευή, στις 21.30 το βραδάκι και σας εγγυόμαστε ότι θα είναι το καλύτερο event του καλοκαιριού!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Το UBUNTU και το Mandela Gals είναι δυο Παν- Aφρικανικά, μουσικοχορευτικά γκρουπ που έχουν ως στόχο την προώθηση της Αφρικανικής κουλτούρας και προσπαθούν να φέρουν ενότητα και χαρά στους ανθρώπους μέσω της μουσικής και του χορού.
Στη Νοτιοαφρικανική γλώσσα Ζούλου, η λέξη ‘ubuntu’ σημαίνει ανθρωπιά, συμπόνοια και ευγένεια. Πιστεύουμε στην λαική παροιμία :”Umuntu Ngumuntu Ngabantu”, που σημαίνει: “ένας άνθρωπος είναι άνθρωπος χάρις στους άλλους ανθρώπους”. Με λίγα λόγια, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να επιβιώσουμε. 
Ακολουθώντας, λοιπόν, το πνεύμα του Ubuntu, η ομάδα παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς και μουσικές από όλη την Αφρική!

Οι χορευτές και οι μουσικοί της ομάδας είναι από διάφορα μέρη της Αφρικής και καλωσορίζουμε όποιοι/ες θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το πάθος για τη μουσική και τον χορό!
mandela gals NISI


Niki Giannoulidou