0
Δημοσιεύτηκε 2 Νοέ 2014, 17:00   /   ΚΟΣΜΟΣ
 
 

Water4Life!Επειδή κάποιοι λένε το νερό νεράκι…

ELPIDOFOROS- DORA

Ο Ελπιδοφόρος και η Ντόρα ,δύο νέα παιδιά από τη Λαμία, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό ένα οδοιπορικό αγάπης και ανθρωπιάς στη Μαύρη  Ήπειρο ,από το Κέηπ Τάουν έως το Κάιρο,  το γνωστό AfriQuest.

Ταξιδεύοντας στην Αφρική ,γνωρίζοντας τους ντόπιους και τις ανάγκες τους για βασικά είδη διαβίωσης διεξάγουν φιλανθρωπικές καμπάνιες παρέχοντας  στους γηγενείς με τα λεφτά που όλοι εμείς συνεισφέρουμε ουσιώδη περίθαλψη, σχολικά εφόδια, ρούχα, παιχνίδια κ.ο.κ.

SXOLEIO

Πράγματα που σε εμάς τους δυτικούς θεωρούνται δεδομένα δυστυχώς κάποιοι συνάνθρωποί μας τα βλέπουν ως πολυτέλεια…

Ο Ελπιδοφόρος και η Ντόρα είναι οι σωτήρες τους, το μάνα εξ ουρανού.

Πολύτιμοι συνεργάτες τους είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ .

Το νέο τους εγχείρημα?

GEWTRHSH

Μια γεώτρηση στο Σουδάν.

Με μια μικρή συνεισφορά των 10 δολαρίων (ή και περισσότερο αν έχουμε τη δυνατότητα!) μπορούμε να ξεδιψάσουμε στην κυριολεξία  1.200 ντόπιους εκ των οποίων περίπου 300 παιδιά, οι οποίοι καθημερινά πρέπει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις για καθαρό πόσιμο νερό.

perpathma nero

Ναι καλά ακούσατε. Εμείς ανοίγουμε τη βρύση μας και το απολαμβάνουμε ή/και το σπαταλάμε γιατί απλά το έχουμε σε αφθονία…

NERO

Μακάρι να μην πούμε ποτέ «το νερό νεράκι» ,μακάρι να μη νιώσει κανένα παιδί και κανένας μεγάλος αυτή την έλλειψη, μακάρι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που δε γνωρίζουμε αλλά θα μπορούσε να ήμασταν εμείς στη θέση τους.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και χαρίστε την πηγή ζωής ΤΟ ΝΕΡΟ!

Water4Life : Clean water for Sudan

 


Niki Giannoulidou