0
Δημοσιεύτηκε 24 Σεπ 2012, 14:37   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!


MEROMHNIA ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Θυμάστε το άρθρο μας στις αρχές Αυγούστου  για τα μερομήνια?

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα μερομήνια, μέθοδο που χρησιμοποιούσαν πολλά χρόνια πριν και βασίζονταν στην γνώση κάποιων ανθρώπων να ερμηνεύουν κάποια σημάδια του ορίζοντα, ο καιρός για τους επόμενους 12 μήνες σε όλη την Ελλάδα θα κυλήσει κάπως έτσι..

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

2878881193067187h ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Με αστάθεια, άνοδο της θερμοκρασίας και γρήγορη βελτίωση θα συνεχιστεί ο μήνας μέχρι περίπου στις 25-26. Από τις 27 θα έχουμε μιά νέα περίοδο με αξιόλογες βροχές και καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

autumn16 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Μέχρι τις 5-6 του μήνα θα συνεχιστούν οι ίδιες καιρικές συνθήκες με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Ακολουθεί ένα διάστημα με εναλλαγές του καιρού για να τελειώσει ο μήνας με νέα απότομη πτώση της θερμοκρασίας και χειμερινή διάθεση.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

31686211 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Συνεχίζεται μέχρι στις 2-3 του μήνα η χειμερινή διάθεση του καιρού, και αρχίζει μετά μια μεγάλη περίοδος καλοκαιρίας μέχρι στις 22 του μήνα όπου θα έχουμε απότομη αλλαγή του καιρού με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους στα ορεινά και όχι μόνο.. ως το τέλος του μήνα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

xionia2 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα κυλάει χωρίς κάτι το αξιόλογο. Κακοκαιρία αναμένεται γύρω στις 20 με κορύφωση στις 22-23 όπου θα έχουμε χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Ακολουθεί μιά σχετική βελτίωση αλλά από τις 30-31 του μήνα θα έχουμε νέα πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

praguethumblarge ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ξεκινάει ο μήνας με τον ίδιο χειμωνιάτικο καιρό και συνεχίζεται με διάφορες εναλλαγές χωρίς κάτι το αξιόλογο. Από τις 23 και μετά αναμένεται μια μεγάλη κακοκαιρία με ιδιαίτερη σφοδρότητα και τα χιόνια να φτάνουν μέχρι τις πεδινές περιοχές, έχοντας μάλιστα μεγάλη διάρκεια και ένταση.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

73727599lq ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ξεκινάει με ύφεση των φαινομένων. Από τις 21 του μήνα όμως και μετά θα έχουμε σφοδρές χιονοπτώσεις μέχρι τα παραθαλάσσια μέρη και πολύ μεγάλη παγωνιά.

ΜΑΡΤΙΟΣ

43098035181943484331121 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ξεκινάει με πολύ κρύο και παγερούς βοριάδες. Μικρή βελτίωση του καιρού θα έχουμε από τις 5 ως τις 10. Από τις 11 και μετά θα έχουμε χιονοπτώσεις και βροχές και θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο ο καιρός στις 28-30 με χιόνια ακόμη και στα πεδινά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

rainvu ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Θα είναι ένας πολύ βροχερός μήνας με κρύο συνεχής εναλλαγές του καιρού με πολλές βροχές, έντονες καταιγίδες και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες ακόμη και κάποια χιόνια στα ορεινά.

ΜΑΙΟΣ

redpoppywallpaper2 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ξεκινάει με απότομη βελτίωση του καιρού και μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας. Στο δεύτερο μάλιστα δεκαήμερο η θερμοκρασία να βρίσκεται πολύ πιό πάνω από την κανονική για την εποχή. Επίσης τις τελευταίες μέρες του μήνα θα έχουμε και ενίσχυση των ανέμων.

ΙΟΥΝΙΟΣ

2252595820054019805pkoe ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Καλοκαιρία με ενισχυμένο μελτέμι και τον πρώτο καύσωνα να κάνει την εμφανισή του στις 8-13 του μήνα. Με ζέστη τελειώνει ο μήνας.

ΙΟΥΛΙΟΣ

kalokairi1620x387 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ζεστός χωρίς αξιόλογα φαινόμενα θα κυλήσει αυτός ο μήνας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

2e679b549548741b7103c9c ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Το πρώτο δεκαήμερο θα κυλήσει με ζέστη. Μετά θα έχουμε άστατο καιρό με μπόρες ως τις 17 και οι υπόλοιπες μέρες θα είναι δροσερές με ενισχυμένους ανέμους.Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou