0
Δημοσιεύτηκε 6 Φεβ 2013, 21:37   /   ΥΓΕΙΑ
 
 

Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας… καθόλου ρόδινα τα πράγματα….

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Προβλήματα και στη λειτουργία του νοσοκομείου Λαμίας, δημιούργησε το θέμα της κάλυψης εφημεριών από γιατρούς των Κέντρων Υγείας της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, την Τρίτη υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από τα όργανα στα οποία συμμετείχαν, οι οποίες έγιναν δεκτές από τον διοικητή του νοσοκομείου, ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας κ. Σφύρας και η πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου κα. Δεληστάθη.

Αφορμή στάθηκε το καθημερινό πρόγραμμα των εφημεριών, στο οποίο οι δυο γιατροί φρόντιζαν να αναγράφουν ότι «δεν είναι ασφαλής η εφημέρευση». Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε την αντίδραση του διοικητή του νοσοκομείου και η ρήξη που ήρθε με τη μορφή των παραιτήσεων, ήταν αναπόφευκτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο ο κ.Σφύρας ως διευθυντής της Μ.Ε.Θ., όσο και η κα. Δεληστάθη ως διευθύντρια στο τμήμα αιμοδοσίας, εξακολουθούν να παραμένουν στο νοσοκομείο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η θέση της κ. Δεληστάθη στο επιστημονικό συμβούλιο, έχει ήδη καλυφθεί. Για την κάλυψη της θέσης του διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας, που κατείχε ο κ. Σφύρας θα πρέπει να γίνει προκήρυξη και να περάσουν 10 ημέρες.

πηγή lamiastar.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou