0
Δημοσιεύτηκε 29 Μαΐ 2018, 20:01   /   ΥΓΕΙΑ
 
 

Πιστοποιημένο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης & χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην Πελασγία

thumbnail 1 617x463 ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ
Το πιστοποιημένο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης & χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαίου 2018, στην Πελασγία & αποτελεί το επιστέγασμα των εθελοντικών προσπαθειών μιάς ομάδας νέων με πίστη για το αύριο, με όραμα για το μέλλον.
Μιας προσπάθειας -που παρότι δοκιμάζεται από τις ασθένειες της καθημερινότητας της επαρχίας, συντηρείται στην επιμονή ορισμένων “φαντασιόπληκτων”, που συνεχίζουν τον ανηφορικό δρόμο.
Σε αντίθεση, λοιπόν, με ότι θεωρείται δεδομένο σε αυτή την ζωή, 22 συγχωριανοί τους, εκπαιδεύτηκαν προκειμένου να είναι ικανοί να προσφέρουν τις απαραίτητες βοήθειες, όπου κι αν χρειαστεί.
Κι ας μη χρειαστεί ποτέ!
Όταν χρειαστεί όμως, θα είναι εκεί, αποφασισμένοι & εκπαιδευμένοι.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας Λαμίας σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας.
Ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει τοποθετηθεί αυτόματος εξωτερικός καρδιακός απινιδωτης στην κεντρική πλατεία του χωριού.
thumbnail 2 617x617 ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ thumbnail 3 617x463 ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ thumbnail 4 617x617 ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ thumbnail 5 617x617 ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ thumbnail 617x617 ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ

Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou