Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Το μήνυμα της Δημάρχου Στυλίδας για την Επέτειο του “ΟΧΙ”

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 είναι ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας και υπενθυμίζει σε όλους την αντίσταση της πατρίδας μας ενάντια στο φασισμό και τον ναζισμό καθώς τον αγώνα μας για την προάσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Το έπος του ’40 για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με τη γενναιότητά τους έγραψαν μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να κερδίσουμε τις σύγχρονες μάχες που ως λαός και ως έθνος, καλούμαστε να δώσουμε. Η αυτοθυσία και ο πατριωτισμός που επέδειξαν αποτελεί για εμάς πολύτιμη κληρονομιά και ιστορική παρακαταθήκη.

Η επέτειος του «ΟΧΙ» αποτελεί αναμφισβήτητα ευκαιρία να αναλογιστούμε σε βάθος και με υπευθυνότητα την αξία της ελεύθερης πατρίδας, να αξιοποιήσουμε τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες του παρελθόντος μας και να ξαναδώσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα την προοπτική και το μέλλον που της αξίζει.

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

                                                                                              Η Δήμαρχος Στυλίδας

                                                                                                   Βιργινία Στεργίου

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Πέθανε στα 40 του ο Στυλιδιώτης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , Χάρης Μπελτεγρής

Πέθανε ο  Στυλιδιώτης Χάρης Μπελτεγρής, στέλεχος του ΠαΣοΚ, σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ο Χάρης Μπελτεγρής ήταν γραμματέας του ΠαΣοΚ Βορείων...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων