Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας συναντήθηκε η Δήμαρχος Στυλίδας

Συνάντηση εργασίας είχε η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου  με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα αιγιαλού -παραλίας και ανάπτυξης της παράκτιας ζώνης, ζωτικής σημασίας για το Δήμο Στυλίδας. Το Λιμάνι της Στυλίδας και η επέκταση των αλιευτικών καταφυγίων ήταν στα θέματα της ατζέντας και για τα οποία η Δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη και τη συνδρομή του Υπουργείου στις κινήσεις που σχεδιάζονται και που γίνονται για την αναβάθμισή τους μέσω της υλοποίησης αντίστοιχων έργων.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε τη στήριξή του και διαβεβαίωσε τη δήμαρχο πως θα σταθεί αρωγός στη ρύθμιση των θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς του καθώς και στις προσπάθειες για την υλοποίηση των έργων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Επισημαίνεται ότι ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια έχουμε καταθέσει τις απόψεις μας και έχουμε υποβάλει μια σειρά προτάσεων που αφορούν στα πλεονεκτήματα που προκύπτουν για τον δήμο τόσο από τη ναυτιλία όσο και από την αξιοποίηση του παράκτιου δικτύου.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                 Δήμου Στυλίδας

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Πυρκαγιά στο Άνυδρο: Συνελήφθη ο υπαίτιος

Συνελήφθη  τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Στυλίδας, ημεδαπός, ως...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων