Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Έρχεται το 2ο Street Food Festival στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας

Το 2ο Street Food Festival της Αγίας Μαρίνας είναι γεγονός!

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου από τις 7:00 το απόγευμα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το παραθαλάσσιο χωριό της Φθιώτιδας, θα υποδεχθεί ντόπιους και επισκέπτες με πλούσιες και διαφορετικές γεύσεις από τους Chefs Frank Tsilipano & Thanasi Ragka, το Food Locker by Konstantinos Kokkotas, το Σταματόπουλο Catering και Αυγέρης Kantina.

Θα συμπληρώσουν με τις γλυκές λιχουδιές ο Χρήστος Κόκκινος και Κουφάς Patisserie.

Από το σκηνικό φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δροσιστικά κοκτέιλ από το Starfall van bar  και η φανταστική μουσική από τον Dj George Kolovos στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας.

Τη διεξαγωγή του 2ου Street Food Festival συνδιοργανώνουν ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Μαρίνα» με τον Δήμο Στυλίδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος.

Να μη λείψει κανείς!!!

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Έρχονται καταιγίδες , ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

Η Ε.Μ.Υ. εξέδωσε το υπ. Αριθμ. 19/28-9-2024  Έκτακτο Δελτίο ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ (Ε.Δ.Ε.Κ.) από την Κυριακή 29/09/2024 έως την Δευτέρα...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -