Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Τεχνική σύσκεψη για τις εξελίξεις στον τομέα μεταποίησης & εμπορίας της βρώσιμης ελιάς

Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας συνάντηση εργασίας για θέματα γύρω από τον πρωτογενή τομέα, τις πρόσφατες εξελίξεις για την ελιά Καλαμών & γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεταποιητές και έμποροι.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι συνεταιρισμών, συλλογικών φορέων & οργανώσεων καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που απασχολούν τους μεταποιητές της περιοχής μας, θέματα τυποποίησης και πιστοποίησης, οι πρόσφατες εξελίξεις για την ελιά Καλαμών και οι κινήσεις που έχει κάνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Μεσσηνίας, Αιτωλοακαρνανίας και Λακωνίας για την προστασία και θωράκιση του προϊόντος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να τεθεί η στρατηγική κατεύθυνση για την προστασία του προϊόντος, καθώς και η ανάληψη κοινών δράσεων & πρωτοβουλιών για την προώθηση και την προβολή του προϊόντος.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του πρωτογενούς μας τομέα μέσα από στοχευμένες δράσεις και ενέργειες που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα κάνοντας ένα ακόμη βήμα για τη σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την επιχειρηματικότητα.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

  

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -