Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Καταγγελία: «Σε άθλια κατάσταση η ελληνική σημαία στο 2ο Δημοτικό Στυλίδας»

Ακολουθεί η επιστολή που λάβαμε σήμερα στο stilida.com

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 09: 00, 2o Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας.
Κατά την προσέλευση για τον καθιερωμένο αγιασμό, παρατηρήσαμε αρκετοί γονείς την άθλια κατάσταση της ελληνικής σημαίας, στον ιστό του σχολείου.
Δέκα ημέρες ανοιχτά τα σχολεία (ήτοι από τις 2/9) και η διεύθυνση του σχολείου απέτυχε να αντικαταστήσει την ελληνική σημαία ή για την ακρίβεια ότι έχει απομείνει από αυτήν, προκαλώντας αφενός δυσμενή σχόλια των παρισταμένων, αφετέρου δείχνοντας παντελή έλλειψη σεβασμού στο εθνικό μας σύμβολο.
Αυτό είναι άραγε το παράδειγμα που θα δώσουν στα παιδιά μας;
Αδιάψευστος μάρτυρας η συνημμένη φωτογραφία.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Κωνσταντίνος Μυλωνάς
- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΕΣΘΗΣΙΕΣ… ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΝΤΕΣ , ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΦΘΑΡΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ?
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!

  2. Καλησπέρα κύριε Τσάκλα.Εμαθα ότι αντικαταστάθηκε η σημαία μας.Δεν το διαπίστωσα” ιδίοις ομμασι” .Μια επίσκεψη στο χώρο θα μας διαλευκάνει τυχόν αμφιβολίες.
    Επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλά ευτράπελα γύρω μου θα κάνω και εγώ καταγγελίες μην τυχόν και φιλοτιμηθουν οι οποίοι αρμόδιοι γενικώς και ειδικώς.Ευχαριστω το stylida com για την στήλη και την δυνατότητα οι φωνές μας να ακούγονται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -