Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Εκσυγχρονίζεται το Λιμάνι της Στυλίδας-Δελτίο Τύπου

ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν παρέμβασης του Αν. Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου τέσσερα έργα εκσυχρονισμού και βελτίωσης των υποδομών του λιμανιού της Στυλίδας προϋπολογισμού 185.000 ευρώ, μεταξύ των οποίων και αυτά που απαιτούνται ώστε να εφαρμοστεί ο Διεθνής Κώδικας για την Ασφάλεια στα Πλοία και τις Λιμενικές εγκαταστάσεις (ISPS κώδικας) καθώς και το έργο της αναβάθμισης του λιμένα Αχλαδίου Φθιώτιδας προϋπολογισμού 22.000 ευρώ. Για τα ανωτέρω έργα υπάρχουν έτοιμες μελέτες και πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα.
Η Λιμενική Επιτροπή Φθιώτιδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικούρα για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα που του απευθύναμε για βοήθεια στη χρηματοδότηση των ανωτέρω έργων, τα οποία είναι ιδιαίτερα αναπτυξιακά για τη Στυλίδα και όλη τη Φθιώτιδα.

Στυλίδα 05 Απριλίου 2013
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Σύρμος

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο stilida.com ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας,Ι.Σύρμος

20130405-195624.jpg

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -