Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Δελτίο Τύπου Α.Ο.Σ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Δελτίο Τύπου

24 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση και εγγραφή μελών του ΑΟΣ

Ο ΑΟΣ ενημερώνει πώς κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Κτηρίου του ΟΣΚ.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, θα γίνουν εγγραφές νέων μελών αλλά και η ανανέωση εγγραφής των παλιών μελών.

Στο πλαίσιο αυτό, και αναγνωρίζοντας τη δύσκολη συγκυρία της εποχής μας, ο ΑΟΣ έχει μειώσει την ετήσια συνδρομή από τα €100 στα €50, τόσο για τα παλιά όσο και για τα νέα μέλη.

Μετά την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, που γέμισε περηφάνια και χαρά τους φίλαθλους και την κοινότητα της Στυλίδας, ο ΑΟΣ καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών μας, με την ηθική και έμπρακτη συνδρομή τους, για μία ακόμα χρονιά.

* Σημειώνεται ότι δικαίωμα παράστασης στη Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις.

20130614-104129.jpg

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Η ιστορία του Επιταφίου του Αγ.Αθανασίου Στυλίδας

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα. Στον Ι.Ν.του Αγίου Αθανασίου Στυλίδας δεσπόζει ο Επιτάφιος. Ο Επιτάφιος του Αγ,Αθανασίου Στυλίδας έχει έρθει πριν από περίπου...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων