Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Φθιώτιδα:Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΛαμία, 18 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ε​ξιχνιάστηκε άμεσα απόπειρα ανθρωποκτονίας 32χρονου υπηκόου Αλβανίας, χθες τα ξημερώματα στη Τραγάνα Φθιώτιδας

Δράστης είναι ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, συγγενής του θύματος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα και ομολόγησε την πράξη του

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 32χρονου υπηκόου Αλβανίας, που έλαβε χώρα χθες (17-08-2013) τα ξημερώματα στη Τραγάνα Φθιώτιδας.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, γαμπρός του θύματος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 05:15΄τα ξημερώματα και ενώ οι δύο υπήκοοι Αλβανίας επέστρεφαν στις οικίες τους μετά από κοινή νυχτερινή έξοδο, ο 26χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 32χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα και την πλάτη και στη συνέχεια τράπηκε πεζός σε φυγή.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το σημείο περισυνελέγη και κατασχέθηκε το μαχαίρι με το οποίο ο 26χρονος διέπραξε την απόπειρα, ενώ από τους αστυνομικούς διενεργούνται έρευνες προκειμένου και να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων