Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Πρόσκληση σε ανοικτή συζήτηση ενημέρωση για τα νέα φορολογικά μέτρα

​ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ

Θέμα: «Πρόσκληση σε ανοικτή συζήτηση – ενημέρωση για τα νέα φορολογικά μέτρα και τα εξοντωτικά πρόστιμα του Ν. 4174/2013»

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ο Σύλλογος Φοροτεχνικών & Ελευθεροεπαγγελματιών Νομού Φθιώτιδας & Ευρυτανίας σας προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση – ενημέρωση, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3), για τα νέα φορολογικά μέτρα & τα εξοντωτικά πρόστιμα του Ν. 4174/2013. Όσοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες επιβιώσανε από την κρίση, την παρατεταμένη ύφεση και την «εκτέλεση» του μνημονίου, κινδυνεύουν από τη ‘’χαριστική βολή’’ της αλόγιστης υπερφορολόγησης και των εξωπραγματικών προστίμων. Η παρουσία όλων μας κρίνεται επιτακτική με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε κοινό πλαίσιο ενεργειών και να συναποφασίσουμε τυχόν τρόπους αντίδρασης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φοροτεχνικών & Ελευθεροεπαγγελματιών Νομού Φθιώτιδας & Ευρυτανίας
Αλέξανδρος Διαμαντάρας
Λεωνίδας Κωστόπουλος

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Η ιστορία του Επιταφίου του Αγ.Αθανασίου Στυλίδας

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα. Στον Ι.Ν.του Αγίου Αθανασίου Στυλίδας δεσπόζει ο Επιτάφιος. Ο Επιτάφιος του Αγ,Αθανασίου Στυλίδας έχει έρθει πριν από περίπου...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -