ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν είναι Έμπολα το περιστατικό ασθένειας σε πλοίο

20D2986C920CA8013AE16761BB636668Δεν έχει προσβληθεί από Έμπολα – όπως όλα δείχνουν – ο Φιλιππινέζος που αρρώστησε σε ελληνόκτητο εμπορικό πλοίο, το οποίο έπλεε ανοιχτά της Πελοποννήσου ενώ είχε ξεκινήσει από το Κόνακρι της Γουινέας.

Ο ασθενής είχε εμφανίσει πυρετό και αιματουρία γι’ αυτό και κινητοποιήθηκε ο υγειονομικός μηχανισμός.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), «το περιστατικό στο φορτηγό πλοίο ελληνικών συμφερόντων «Μάγδα Π» δεν εμπίπτει στον ορισμό ύποπτου κρούσματος Έμπολα».

Το απόγευμα της Δευτέρας το πλοίο έδεσε αρόδου στον Πειραιά και με πλωτό του Λιμενικού επιβιβάστηκαν σε αυτό γιατροί ώστε να εξετάσουν τον ασθενή.

Από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, εξάλλου, αναφέρεται ότι τα ελάχιστα άτομα των ντόπιων ναυτεργατών, που επιβιβάσθηκαν στο πλοίο, είχαν υποστεί αυστηρότατο διπλό έλεγχο διαλογής εισόδου στο πλοίο, τόσο από τον γιατρό της ασφαλιστικής εταιρείας του πλοίου, όσο και από τις λιμενικές Αρχές της Γουινέας.

Newsroom ΔΟΛ

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.



Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων