Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Εκτός κινδύνου ο Στυλιδιώτης λιμενεργάτης

proseuxiΕκτός κινδύνου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο λιμενεργάτης Μπ.Μ. που τραυματίστηκε σήμερα το απόγευμα στο Λιμάνι της Στυλίδας.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του , αν αναλογιστούμε ότι η παλέτα  που έπεσε στα πόδια του όταν εργαζόταν στο αμπάρι του καραβιού στο Λιμάνι της Στυλίδας είχε βάρος πάνω από 1 τόνο…

Ο Μπ.Μ. έχει σπάσει και τα δύο του πόδια αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Ας προσευχηθούμε  να πάνε όλα καλά.

stilida.com

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/6/2015

          Απογευματινές ώρες χθεσινής, ενημερώθηκε Υπηρεσία μας ότι κατά την εκφόρτωση φορτίου PVC (πρώτη ύλη πλαστικών) συσκευασμένο σε παλέτες, από Φ/Γ πλοίο στο λιμένα Στυλίδας, τραυματίστηκε 41 χρόνος λιμενεργάτης ο οποίος εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης στο αμπάρι του ανωτέρω Φ/Γ. Συγκεκριμένα μετακινήθηκε παλέτα η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την καταπλάκωση του ανωτέρω λιμενεργάτη. Άμεσα έσπευσε στο λιμένα Στυλίδας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον ανωτέρω στο νοσοκομείο Λαμίας. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση.

                                                          Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

                                        Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΣ Ιωάννης

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά των Επιταφίων στη Στυλίδα

Πλήθος πιστών προσήλθε στους ναούς της Στυλίδας για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο και να συμμετάσχουν στην Ακολουθία, ψέλνοντας  το...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -