Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Το «Ουζερί Τσιτσάνης» στη Λαμία

12308226_1741833946040596_2795065661414945625_n

Πρεμιέρα έκανε στις 3 Δεκεμβρίου η νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης».

Στη Λαμία προβάλλεται στον κινηματογράφο Cinepolis Γαλαξίας και όσοι την παρακολούθησαν έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις .Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος καρδιακός φίλος του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη που δήλωσε βγαίνοντας από τον κινηματογράφο: “σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να την δείτε” 

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη η ταινία διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη το 1942-1943. Στην υπό γερμανική κατοχή πόλη, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.

Την Δευτέρα 7/12, με την ευκαιρία της προβολής της ταινίας “ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ”, στην παράσταση των 10:00 μ.μ. στο Cinepolis Γαλαξίας  , θα παραστεί και θα προλογίσει ο σκηνοθέτης της Μανούσος Μανουσάκης.

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Συνάντηση Σταϊκούρα , Αποστόλου και Πρεμέτη στη Στυλίδα

Συνάντηση ενημέρωσης και επίβλεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών  κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Ιωάννη Αποστόλου...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -