Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας ευχαριστεί τους φιλόζωους της Στυλίδας

IMG_20151206_184725
Ένα ξεφτέρι από την περιοχή της Στυλίδας καθώς και μία κουκουβάγια με σπασμένη φτερούγα από τη Λυγαριά Λαμίας έστειλε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας σήμερα στο ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα, για θεραπεία.
Ευχαριστούμε τους φιλόζωους συμπολίτες μας που ενδιαφέρθηκαν για τη διάσωση των ζώων και συνεργάστηκαν μαζί μας.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Φιλοζωικού
Συλλόγου Φθιώτιδας
Αγγέλα Μπαρτσιώκα
IMG_20151206_184701
- Διαφήμιση -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. S . O . S …Την κυρια Μπαρσιωκα Αγγελικη ,Προεδρου του Φιλοζωικου Συλλογου Φθιωτιδας, ( Λαμια ) … Την θεωρω απαραδεκτη για τον τροπο σκεψης σε συνδυασμο με τον δασκαλιστικο τονο φωνης που δεν διαθετει καν τον υποτυπωδη σεβασμο στον συνομιλητη της σε οτι αφορα περιπτωσεις εγκατελειμμενων ζωων … Ολα αυτα μετα απο τον τηλεφωνικο διαλογο που ειχα για 3 κουταβια πεταμενα στο βουνο με στοχο να χασουν την ζωη τους που απο τυχη τα βρηκα, σε αθλια κατασταση … Μετα απο λεκτικη επιθεση απο την κυρια Μπαρσιωκα προεδρου της φιλοζωικης Λαμιας … Του τυπου τωρα το προβλημα ειναι δικο σας μην πετατε το μπαλακι σε μας, Τα μεταφερω πλεον αθηνα για περιθαλψη.και να φτασω την υγεια τους στο υψηλοτερο επιπεδο … Θεωρω μεγαλο λαθος για το εργο που την εχουν επιλεξει για προεδρο φιλοζωικης … Βεβαια στηριζεται στο θαυμασιο εργο των ηρωων εθελοντων που καταθετουν την ψυχη τους και επιβαρυνονται τα παντα … Και αυτο το εισπραττει η καθε φιλοζωικη … Ας μαθει ο κοσμος λοιπον οτι … Το κυνοκομειο Λαμιας λειτουργει χωρις αδεια και εχει μετατραπει πλεον σε κολαστηριο – ασυλο, οπου κυκλοφορουν σε ανεπαρκη χωρο, ελευθερα υγιη ζωα, χωρις ικανοποιητικες συνθηκες υγιεινης, με συμπτωματα κανιβαλισμου, προσβαλλοντας βαναυσα τα θεσμοθετημενα δικαιωματα των ζωων καθως και τον πολιτισμο μας … Οπως υπογραμμιζει η Πρωτοβουλια Ενεργων Πολιτων Λαμιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Μεγάλη Παρασκευή στις εκκλησίες της Ανατ.Φθιώτιδας (φωτογραφίες)

Μέρα πένθους και νηστείας σήμερα Μεγάλη Παρασκευή για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού. Δείτε...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων