Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

εθνικη οδος εργαΛόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης πρανών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις αφορούν στο τμήμα της από τη χ/θ 28,600 έως τη χ/θ 30,500, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Διονύσου , για το χρονικό διάστημα από 16-4-2016 έως 14-5-2016, ως εξής:

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.)

Κατά τις ώρες 07:00΄έως 18:00΄ από Δευτέρα έως Παρασκευή και 07:00΄έως 16:00΄ τα Σάββατα, ενώ τις Κυριακές δε θα πραγματοποιούνται εργασίες στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά το χρονικό διάστημα από 28-4 έως 2-5-2016, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μόνο στη Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Συνάντηση Σταϊκούρα , Αποστόλου και Πρεμέτη στη Στυλίδα

Συνάντηση ενημέρωσης και επίβλεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών  κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Ιωάννη Αποστόλου...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων