0
Δημοσιεύτηκε 28 Σεπ 2016, 23:08   /   ΚΟΣΜΟΣ
 
 

Το τέλος του κόσμου την Παρασκευή! Έρχεται το σπάνιο Μαύρο Φεγγάρι


Είχατε σχέδια για την Παρασκευή; Το “Μαύρο Φεγγάρι” έρχεται να σας τα ακυρώσει με το έτσι θέλω αφού από πολλούς συνωμοσιολόγους συνδέεται με το τέλος του κόσμου και τη Δευτέρα Παρουσία!

Το σπάνιο “Μαύρο Φεγγάρι” θα κάνει την εμφάνισή του την Παρασκευή, αφήνοντας στο σκοτάδι το δυτικό ημισφαίριο, με τα social media να έχουν πάρει φωτιά για το επερχόμενο τέλος του κόσμου.
Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε 32 μήνες, αλλά αυτή τη φορά έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω και της ηλιακής έκλειψης που σημειώθηκε μέσα στον μήνα. Το “δαχτυλίδι της φωτιάς”, όπως ονομάζεται το φαινόμενο, σε συνδυασμό με το “Μαύρο Φεγγάρι” έχει φουντώσει τις θεωρίες καταστροφής.

“Αυτά τα σημάδια μας ενημερώνουν πως σύντομα θα έρθει ο Ιησούς. Πλησιάζει το τέλος του κόσμου μας και το τέλος της ζωής στη Γη για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Κάθε μέρα πρέπει να ερχόμαστε πιο κοντά στον Σωτήρα μας Ιησού Χριστού”, έγραψε ένας υποστηρικτής των θεωριών συνωμοσίας στο facebook. “Ο Κύριος θα κάνει το φεγγάρι κόκκινο όπως το αίμα και μετά μαύρο. Σας θυμίζει κάτι;” σχολίασε άλλος χρήστης στα social media, αναφερόμενος στην έκλειψη που είχε προηγηθεί στις αρχές του μήνα.
Οι συνωμοσιολόγοι βασίζονται στις αμέτρητες αναφορές της Βίβλου και ιδίως στην αναφορά του ευαγγελιστή Λουκά όπου αναφέρει πως “θα υπάρχουν σημάδια στο φεγγάρι, στον ήλιο και στα αστέρια”, τα οποία θα γεμίσουν τις καρδιές των ανθρώπων με φόβο. 

Το φαινόμενο θα είναι κυρίως ορατό σύμφωνα με τους επιστήμονες στο δυτικό ημισφαίριο, πάνω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Στην Ευρώπη θα γίνει κυρίως ορατό από τις χώρες της Δύσης.

Πηγή: Express & Newsit.gr


Niki Giannoulidou