Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Η απάντηση του Ο.Α.Α.Φ. στην καταγγελία για τα γήπεδα του τένις στη Στυλίδα

img_3622.jpg

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                                                              Στυλίδα 25-9-2019

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  «ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ» ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ  ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σε πρόσφατο δημοσίευμα –καταγγελία  ανωνύμου, δήθεν  μέλους του Συλλόγου μας , με το τίτλο  «ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»  διατυπώνονται και κάποια ερωτήματα , υπό μορφή μομφής, για το τρόπο που γίνεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ   και εν προκειμένου του γηπέδου  αντισφαίρισης  (τένις) .

Κάτ’ αρχή  το ανώνυμο και μόνο  της  καταγγελίας  , αποτελεί  απάντηση για την αξιοπιστία της ,  σε κάθε καλόπιστο τρίτο. Θα αναμέναμε  όμως να τύχει ανάλογης  αντιμετώπισης  και από τα ηλεκτρονικά μέσα , που με τόση ευκολία την υιοθέτησαν  και την δημοσίευσαν.

Σαν νέο Δ.Σ πού ανέλαβε πρόσφατα την Διοίκηση του Ομίλου, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια  για τη σωστή χρήση των γηπέδων όχι μόνο από τα μέλη και τους αθλητές  μας,  αλλά και από τους  κατοίκους της περιοχής που αγαπούν το άθλημα του τένις,  τηρουμένων των αναλογιών  μεταξύ των ωρών λειτουργίας τους και των ενδιαφερομένων  για τη χρήση τους,   σε συνεργασία με την νέα Δημοτική Αρχή.

Παρ όλα αυτά   και  για την διασκέδαση  των όποιων  εντυπώσεων  δημιουργήθηκαν  στους επισκέπτες  των ιστοσελίδων  που τη δημοσίευσαν,  θα επιθυμούσαμε να  αναφέρουμε  επιγραμματικά τα παρακάτω:

  1. Ο Όμιλός μας , χρησιμοποιεί τα  δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης (τένις), κατόπιν παραχώρησης  από   το ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ και σύμφωνα με τους όρους αυτής.
  2. Ο Όμιλος μας είναι  προφανώς  νομικό πρόσωπο , μη κερδοσκοπικού  χαρακτήρα  και προσφέρει τις κάθε είδους υπηρεσίες του αφιλοκερδώς . Τα μόνα έσοδά του  είναι από τις  συνδρομές  των μελών του  και από  την ανταποδοτική  συμμετοχή των  ενδιαφερόμενων  να  παρακολουθήσουν μαθήματα ,  στα έξοδα και μόνο της  εκμάθησης, η οποία παρέχεται νομίμως με την συνεργασία προπονητών με ειδικότητα στο άθλημα του τένις.
  3. Ο Όμιλος μας , καθ όλο το χρονικό διάστημα που χρησιμοποιεί τα δημοτικά  γήπεδα αντισφαίρισης, με νόμιμη παραχώρηση καλύπτει και όλα τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας αυτών  , όπως  τις κάθε είδους δαπάνες  για  την  καθαριότητα, τη συντήρηση  του δαπέδου, των φιλέ, της περίφραξης, του αποθηκευτικού χώρου (ξύλινο σπίτι) κλπ) .

Τα παραπάνω βεβαίως, είναι γνωστά όχι μόνο στα μέλη μας, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο τρίτο  και ειλικρινά μας εκπλήσσει  το γεγονός ότι διέλαθαν  της  προσοχής  και της γνώσης   του «επίδοξου μαθητευόμενου μέλους μας»

ΤΟ  Δ.Σ

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -