Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις Αύγουστε;

Screen Shot 2020-08-25 at 15.22.17

Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις Αύγουστε; Ο καιρός μπορεί να χαλάει τις επόμενες ώρες, αναγκάζοντας την ΕΜΥ να βγάλει έκτακτο δελτίο αλλά αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή του.

Μετά την πρόσκαιρη αλλαγή του, ο καιρός θα… γυρίσει στα «κανονικά» του και ο Αύγουστος θα μας αποχαιρετίσει με καύσωνα και θερμοκρασίες τους 40 βαθμούς!

Αυτό προβλέπει, σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος. Ότι ο καιρός θα θυμίζει… σκωτσέζικο ντους: μια βροχές και καταιγίδες και μια καύσωνα!

Η δεύτερη θερμή εισβολή, όπως τη χαρακτηρίζει ο Γιάννης Καλλιάνος, θα ξεκινήσει από την Παρασκευή, 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως και τουλάχιστον τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ή το πολύ την Τρίτη 1 Σεπτέμβρη.

«Από την προσεχή Παρασκευή και στη συνέχεια σταδιακά θα ανεβαίνει η θερμοκρασία σε τιμές πιο ανεβασμένες σε σχέση με τις φυσιολογικές. Για παράδειγμα την Παρασκευή στα ηπειρωτικά και στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές θα φτάσει τους 36°C, το Σάββατο τους 37°C, την Κυριακή τους 38-39°C και τη Δευτέρα τους 39-40°C», γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως σημειώνει, «αν διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το διήμερο της προσεχούς Κυριακής – Δευτέρας θα είναι το πιο ζεστό με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν σε υψηλότερες τιμές από τον μέσο όρο για την εποχή, φτάνοντας τοπικά τη Δευτέρα τους 39-40°C και ίσως σε πολύ τοπικό επίπεδο και λίγο παραπάνω».

Πηγή newsit.gr

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Μεγάλη Παρασκευή στις εκκλησίες της Ανατ.Φθιώτιδας (φωτογραφίες)

Μέρα πένθους και νηστείας σήμερα Μεγάλη Παρασκευή για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού. Δείτε...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων