Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Χρήστος Σταϊκούρας: Λύση στο πρόβλημα στον κόμβο Ραχών (Δελτίο Τύπου)

staikouras-karamanlis-1170×675

Σε συνέχεια  τηλεφωνικής επικοινωνίας  του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προωθεί άμεσα κατόπιν εντολής προς τον Παραχωρησιούχο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. την τροποποίηση της εγκεκριμένης μελέτης προκειμένου να περιληφθεί και η δυνατότητα οδικής κυκλοφορίας στον κλάδο εξόδου προς Ράχες και Παραλία Ραχών του Ημικόμβου Ραχών.

Οι Υπουργοί θα παραμείνουν σε στενή συνεργασία, ώστε να υλοποιηθεί άμεσα και έγκαιρα η νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση που αφορά την πρόσβαση στις Ράχες του Δήμου Στυλίδας.

Η Κυβέρνηση, αφουγκραζόμενη την τοπική κοινωνία, δίνει λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα της περιοχής της Ανατολικής Φθιώτιδας και των επισκεπτών της.

IMG_2528

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Συνάντηση Σταϊκούρα , Αποστόλου και Πρεμέτη στη Στυλίδα

Συνάντηση ενημέρωσης και επίβλεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών  κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Ιωάννη Αποστόλου...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων