2
Δημοσιεύτηκε 3 Ιούν 2021, 20:40   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Δελτίο Τύπου της Δημάρχου Στυλίδας για τον κόμβο Ραχών

2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προωθεί άμεσα τροποποίηση της εγκεκριμένης μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο ανακατασκευής της Γέφυρας στο ύψος του Ημικόμβου Ραχών, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα οδικής κυκλοφορίας στο κλάδο εξόδου προς Ράχες και Παραλία Ραχών, ικανοποιώντας το αίτημα των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής για την εύκολη πρόσβαση στην Παραλία Ραχών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Οικονόμου, τον βουλευτή Φθιώτιδας, κ. Γιώργο Κοτρωνιά και ιδιαιτέρως τον βουλευτή Φθιώτιδας κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα για την άμεση ανταπόκρισή τους στην επίλυση του προβλήματος.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία και προσπαθεί να επιλύσει προβλήματα και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της.

Θα ήθελα επίσης απευθυνόμενη στη μείζονα αντιπολίτευση που στοχεύει μόνο στην αποτυχία της Δημοτικής Αρχής, να πω ότι, η παραπληροφόρηση και ο αποπροσανατολισμός των δημοτών έχουν ημερομηνία λήξεως και να συμφωνήσω μαζί της ότι πράγματι ο χρόνος θα αποκαλύψει ότι «δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους, όλο τον καιρό»….(Αβραάμ Λίνκολν).

Η Δήμαρχος Στυλίδας           

                                                            Βιργινία Στεργίου


Niki Giannoulidou