
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ
Καλούνται τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Στυλίδας σε Γενική Συνέλευση για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026 και από ώρα 13:00 έως 18:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας στην Τοπική Κοινότητα Στυλίδας.
Υποβολή υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή καθώς και για τους Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία γίνεται με επιστολή προς το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Στυλίδας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση fleggasd@gmail.com. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας ορίζεται έως την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 12:00 π.μ.
Για την διαδικασία των αρχαιρεσιών εφαρμόζεται το άρθρο 15 του καταστατικού.
Περί της σύνθεσης του Δ.Σ. εφαρμόζεται το άρθρο 10 του καταστατικού.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΛΕΓΓΑΣ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ





Θα ήθελα ο προσωρινός πρόεδρος ή η αντιπρόεδρος να απαντήσουν υπεύθυνα και δημόσια ,για ποιο λόγο υπήρξε αυτή η βιασύνη όσον αφορά τις υποψηφιότητες και τις εκλογές,με ποιο τρόπο και αν ενημερώθηκαν τα μαγαζιά και ποιοι το αποφάσισαν …… Ευχαριστώ.
Υπάρχει κάποιος λόγος που το σχόλιο μου δεν ανεβαίνει????? Μήπως είναι αντίθετο με τους κανόνες του site?
Το σχόλιο σας αναρτήθηκε.Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο σε όλο αυτό.Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.