Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Η Λαμία κυπελλούχος Φθιώτιδας

λαμια κυπελλο

Κυπελλούχος Φθιώτιδας για 9η φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Λαμία. Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Στυλίδας, η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου επικράτησε του Αχιλλέα Δομοκού με 3-1.

Η Λαμία μόλις στο 4΄ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μαλισσόβα ύστερα από σέντρα του Καλύβα πέρασε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε αντίστοιχα και η πρώτη ευκαιρία και για τον Δομοκό όταν το σουτ του Καυκιά κόντραρε σε σώματα αμυντικών και βγήκε κόρνερ.
Στο 18΄ ο Κουτσούκος δίνει μια μπαλιά στον Νίκο Λέντα το σουτ του οποίου διώχνει εντυπωσιακά ο Κοντογεώργος. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δομοκός διαμαρτύρεται για ανατροπή του Καυκιά από τον τερματοφύλακα της Λαμίας χωρίς ωστόσο ο διαιτητής να σημειώνει κάποια παράβαση.
Στο 22΄ έρχεται το 1-0 για την ομάδα του Λάκη Παπανικολάου με κεφαλιά του Μπενίσκου ύστερα από κάθετη μπαλιά του Ταμάμη. Στο 31΄ είχαμε αναγκαστική αλλαγή του σκορερ λόγω τραυματισμού.
Στο 39΄ μετά από σέντρα του Κουτσούκου η κεφαλιά του Νίκου Λέντα αν και απέναντι σε κενή εστία πέρασε άουτ.
Στο 42΄ ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Δομοκού με σουτ του Τσούκαλου μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαϊωάννου. Ένα λεπτό αργότερα η Λαμία ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μαλισσόβα, όμως ο διαιτητής Τζοβάρας θεώρησε ότι πήγε να τον ξεγελάσει και τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Δομοκός διαμαρτύρεται και πάλι για πέναλτι αυτή τη φορά για χέρι του Καταραχιά μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ ένα σουτ του Αναστασίου για την ομάδα του Σπύρου Λέντα καταλήγει στην αγκαλιά του Κοντογεώργου. Ενώ στο 66΄ ένα μακρινό σουτ του Γκούρλια έξω από την περιοχή το απομακρύνει ο Κοράκης.
Στο 69΄ μετά από πάσα του Γκούρλια, ο Ταμάμης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Δομοκού αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.
Στο 70΄ το ανάποδο ψαλίδι του Καυκιά μετά από σέντρα του Δημήτρη Λέντα ήταν άστοχο.
Στο 80΄ ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι σε ανατροπή του Ταμάμη από τον Τσούκαλο, ο τελευταίος θα μείνει για αρκετά λεπτά πεσμένος μέσα στην μεγάλη περιοχή και στο 84΄ γίνεται το 2-1 μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Καλύβα.
Η Λαμία θα καταφέρει να πετύχει και τρίτο γκολ δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ταμάμη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλύβα.
Στο 88΄ λόγω διαμαρτυριών αποβάλλεται ο Σπύρος Λέντας από τον αγωνιστικό χώρο.
Έτσι η Λαμία με σκορ 3-1 αναδείχθηκε κυπελλούχος Φθιώτιδας για 9η φορά στην ιστορία της μετά από 10 χρόνια! Ενώ ο Δομοκός για μια ακόμη φορά έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατόρθωσε να κερδίσει την κούπα μετά από τρεις συμμετοχές του σε τελικούς κυπέλλου.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964: Κοντογεώργος, Μαδούρας, Καταραχιάς (76΄ Στυλιανός), Σπυριδάκης, Παϊζάνος, Πάνος, Καλύβας (92΄ Λαΐνας), Κουτρουμάνος, Μπενίσκος, (31΄ Γκούρλιας), Ταμάμης, Μαλισσόβας,

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Κοράκης, Λέντας Δ., Λιασίδης, Τσούκαλος (85΄ Ζήσιμος), Αναστασίου, Λέντας Ν., Καυκιάς (94΄Τσιώλης), Παπαϊωάννου Ι, Φραταράκου (75΄ Ράπτης), Κουτσούκος, Παπαϊωάννου Χ.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ζαγκώτσης, Μαρία Παληαλέξη
Φωτογραφίες: Παύλος Σφέτσας

μέσω του starsports.gr

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -