0
Δημοσιεύτηκε 27 Μαρ 2013, 17:08   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Στιγμιότυπα από τον αγώνα Λύκειο Στυλίδας-ΕΠΑΛ Ορεστιάδας

Μια σπουδαία ομάδα ,μια παρέα παιδιών με αθλητικό ήθος και όνειρα,ένα καταπληκτικό παιχνίδι…αυτά πρέπει να θυμόμαστε από τη σημερινή μέρα.

Στο σημερινό ημιτελικό για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου οι παίκτες  του Λυκείου  Στυλίδας αντιμετώπισαν το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας ,παίζοντας ως γνήσιοι επαγγελματίες,δημιουργώντας απανωτές ευκαιρίες και φλερτάροντας συνέχεια με την αντίπαλη εστία…ωστόσο η στρογγυλή θεά δεν τους έκανε τη χάρη και σε μία κακιά στιγμή όλα γύρισαν ανάποδα.Ενώ υπήρξε σαφής αγωνιστική υπεροχή του Λυκείου Στυλίδας μία μόνο στιγμή ,ένα εύστοχο πέναλτι μετά από χέρι , έδωσε τη νίκη στο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας….

Δεν πειράζει παιδιά.Καμιά φορά αξίζει περισσότερο το ταξίδι και όχι ο προορισμός.Τίποτα δεν τελείωσε,όλα τώρα ξεκινούν για εσάς.Αύριο στο μικρό τελικό παίξτε όπως μας έχετε αποδείξει ότι μπορείτε .Έχετε νιάτα,ήθος,ταλέντο και όλους εμάς μαζί σας.

Το “τραίνο” που λέγεται Λύκειο Στυλίδας κάνει μία μικρή στάση προς το παρόν.

Οι επιβάτες του,ΕΣΕΙΣ, έχετε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά σας!

Δείτε βίντεο και δηλώσεις από τον αγώνα

The YouTube ID of i4C0IGTkBoE is invalid.


Το πέναλτι….
Ο τερματοφύλακας του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας για το Λύκειο Στυλίδας


Ο μικρός τελικός θα γίνει αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. στο γήπεδο του Ακράτητου στα Άνω Λιόσια και το Λύκειο Στυλίδας θα αντιμετωπίσει το 1o ΓΕΛ  από την Κω.

 

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou