Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Απ. Γκλέτσος: “Χρειάζεται εθνική κάθαρση. Δεν μπορεί ο κόσμος να πεινάει και μεις να κρύβουμε τα σκάνδαλα”

ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Ο Δήμαρχος Στυλίδας για μια ακόμη φορά δεν μάσησε τα λόγια του. << Δεν μπορεί ο κόσμος να πεινάει και να μην βλέπει φως από πουθενά. Δεν μπορεί να κρατάμε τα σκάνδαλα στο συρτάρι ή να τα “πνίγουμε” και από την άλλη να κόβουμε μισθούς και συντάξεις…>>>, είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.

Εξήγησε επίσης γιατί προχώρησε άμεσα στις συνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος στους δημότες που είχαν πρόβλημα, ενώ μίλησε για την βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος μέσω χορηγιών στις άπορες οικογένειες της ανατολικής Φθιώτιδας.

Για τις γιορτές στην πλατεία της Στυλίδας λειτουργεί λούνα παρκ και συνθετικό παγοδρόμιο, όπου μπορούν να διασκεδάσουν τα παιδιά και η νεολαία.

Επίσης σήμερα ο Δήμος παρέδωσε στα παιδιά της Στυλίδας το 5χ5 που είχε υποσχεθεί να ανακατασκευάσει. Την ικανοποίησή της εξέφρασε η αρμόδια αντιδήμαρχος Γεωργία Κοντού μιλώντας στο LamiaReport, αφού όπως είπε κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα το έφτιαχναν μέσα σε ένα μήνα όπως είχαν υποσχεθεί.

Δείτε το βίντεο:

LAMIAREPORT.GR

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Θρύλοι και παραδόσεις για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

29 Μαΐου 1453: Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ! Η χιλιόχρονη αυτοκρατορία έπεσε. Ο θρύλος λέει ότι «ήτανε θέλημα Θεού». Από τότε...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων