0
Δημοσιεύτηκε 23 Δεκ 2013, 12:20   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση του Γηροκομείου Στυλίδας

γηροκομειο στυλιδας.jpg 9

Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των γερόντων πραγματοποίησε το Γηροκομείο «Ίδρυμα Πετρή Στέγη Γερόντων» στη Στυλίδα την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίκαιρη ομιλία από την φιλόλογο κα Νίκη Τζόιδου – Καρχιμάνη με θέμα «Η συμβολή της Θεοτόκου στην Ενανθρώπιση του Χριστού» καθώς και ύμνους και χριστουγεννιάτικα κάλαντα που απέδωσε το παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας στην Στυλίδα, υπό την διεύθυνση του Καθηγητού της Σχολής κ. Ευθυμίου Τσούμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Νερατζής, Ιεροκήρυξ της Μητροπόλεώς μας, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, ο Διευθυντής του Γηροκομείου Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Νικολόπουλος και ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος για μία ακόμη φορά εξέφρασε τη στήριξή του προς το Ίδρυμα και τη συμπαράσταση του Δήμου σε ότι αυτό χρειαστεί.

Μετά την εκδήλωση το προσωπικού του Ιδρύματος προσέφερε γλυκίσματα σε όλους και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γέροντες που φιλοξενούνται εκεί.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος, η Αντιδήμαρχος κα. Κοντού και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ. Κυριάκος Λιάκος, ιερείς της περιοχής, πιστοί από την ενορία Αγίων Αποστόλων Λαμίας, πολλοί κάτοικοι της Στυλίδος και οι γέροντες και γερόντισσες του Ιδρύματος.

www.imfth.gr

 


Niki Giannoulidou