Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

ΟΙ 7 ΜΙΚΡΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΧΛΑΔΙΟΥ!!!

Ίσως το γνωρίζετε, ίσως και όχι. Στο χωριό μας – Αχλάδι Φθιώτιδας – έχει γυριστεί μια ταινία γύρω στο 1988 με πρωταγωνιστή το τότε φοβερό παιδί του καράτε Κρίς Σφέτα. Ο Κρίς Σφέτας εκείνη την περίοδο έκανε πάρα πολλές ταινίες και μάλιστα με γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Κώστας Βουτσάς, ο Σωτήρης Τζεβελέκος.

 Η ταινία που γυρίστηκε στο Αχλάδι έχει τίτλο «7 μικροί κομμάντος».
{Γερμανοί στρατιώτες νοσταλγοί του Γ Ράιχ και ο αρχηγός τους θέλοντας να εκδικηθούν το χωριό για την ατιμωτική ήττα που τους προκάλεσαν κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου πολέμου γυρνούν και το καταλαμβάνουν. Ο Κρίς Σφέτας και μια παρέα μικρών παιδιών όμως τους κάνουν την ζωή δύσκολη…}

Παίζουν πολλοί κάτοικοι του χωριού ως κομπάρσοι. Δείτε την για να θυμηθείτε πως ήταν το χωριό μας και οι κάτοικοί του πριν από μερικά χρόνια.

 ΠΗΓΗ http://achladi-fthiotidas.blogspot.gr
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Πέθανε στα 40 του ο Στυλιδιώτης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , Χάρης Μπελτεγρής

Πέθανε ο  Στυλιδιώτης Χάρης Μπελτεγρής, στέλεχος του ΠαΣοΚ, σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ο Χάρης Μπελτεγρής ήταν γραμματέας του ΠαΣοΚ Βορείων...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -