Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Επιμορφωτικό σεμινάριο από το Κ.Π.Ε.Στυλίδας-Υπάτης

Αφίσσα εισαγωγικού σεμιναρίου_1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Κ.Π.Ε. Στυλίδας-Υπάτης, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Αειφορία, Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για τους ενήλικες» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» -Άξονας προτεραιότητας 9, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και τους εθνικούς πόρους, διοργανώνει εισαγωγικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α΄ Επιπέδου, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Π.Ε. Φθ/δας, Βοιωτίας και Εύβοιας     (6 διευθύνσεις), με θέμα:

«ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ  ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, δεκαέξι (16) διδακτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης, στη Στυλίδα και στο Γοργοπόταμο, στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2014.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Εκπαίδευσης για την Αειφορία, η απόκτηση γνώσεων μεθοδολογίας και  πρακτικών υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων στα σχολεία τους, καθώς επίσης η βιωματική προσέγγιση στην υλοποίηση των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που:

α) Δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

β) Υλοποιούν ή προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο σχολείο τους.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Υπεύθυνη λειτουργίας
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Μεγάλη Τετάρτη στην Ανατολική Φθιώτιδα

Στην πόλη της Στυλίδος, στην πρωτεύουσα της Ανατολικής Φθιώτιδος, κοντά στους ωφελουμένους του Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής και Προνοιακής Διακονίας...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -