Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Επιμορφωτικό σεμινάριο από το Κ.Π.Ε.Στυλίδας-Υπάτης

Αφίσσα εισαγωγικού σεμιναρίου_1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Κ.Π.Ε. Στυλίδας-Υπάτης, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Αειφορία, Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για τους ενήλικες» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» -Άξονας προτεραιότητας 9, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και τους εθνικούς πόρους, διοργανώνει εισαγωγικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α΄ Επιπέδου, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Π.Ε. Φθ/δας, Βοιωτίας και Εύβοιας     (6 διευθύνσεις), με θέμα:

«ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ  ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, δεκαέξι (16) διδακτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης, στη Στυλίδα και στο Γοργοπόταμο, στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2014.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Εκπαίδευσης για την Αειφορία, η απόκτηση γνώσεων μεθοδολογίας και  πρακτικών υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων στα σχολεία τους, καθώς επίσης η βιωματική προσέγγιση στην υλοποίηση των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που:

α) Δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

β) Υλοποιούν ή προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο σχολείο τους.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Υπεύθυνη λειτουργίας
- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Τελευταία Νέα

Φθιώτιδα: Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά,όπλα και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (02-06-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων