Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Επιμορφωτικό σεμινάριο από το Κ.Π.Ε.Στυλίδας-Υπάτης

Αφίσσα εισαγωγικού σεμιναρίου_1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Κ.Π.Ε. Στυλίδας-Υπάτης, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Αειφορία, Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για τους ενήλικες» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» -Άξονας προτεραιότητας 9, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και τους εθνικούς πόρους, διοργανώνει εισαγωγικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α΄ Επιπέδου, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Π.Ε. Φθ/δας, Βοιωτίας και Εύβοιας     (6 διευθύνσεις), με θέμα:

«ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ  ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, δεκαέξι (16) διδακτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης, στη Στυλίδα και στο Γοργοπόταμο, στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2014.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Εκπαίδευσης για την Αειφορία, η απόκτηση γνώσεων μεθοδολογίας και  πρακτικών υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων στα σχολεία τους, καθώς επίσης η βιωματική προσέγγιση στην υλοποίηση των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που:

α) Δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

β) Υλοποιούν ή προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο σχολείο τους.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Υπεύθυνη λειτουργίας
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

SOS από τους μετεωρολόγους για το επικίνδυνο κοκτέιλ «Hot Dry Windy»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για τον καιρό που θα επικρατήσει από σήμερα στη χώρα μας και αναμένεται να ευνοήσει την εκδήλωση...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -