Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της Στ´ τάξης του 1ου Δημοτικού Στυλίδας

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας η γιορτή αποχαιρετισμού της ΣΤ ΄ τάξης.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής παρουσίασαν αποσπάσματα από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές « Στο Παρά Πέντε» και «Ευτυχισμένοι Μαζί».


Παρουσίασαν επίσης μουσικά κομμάτια έντεχνης, λαϊκής και μοντέρνας μουσικής τραγουδώντας και χρησιμοποιώντας μουσικά όργανα, με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού της Μουσικής Αγωγής .


Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης. Με τη φροντίδα των εκπαιδευτικών του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων προβλήθηκε ένα βίντεο με αποσπάσματα από την σχολική ζωή των έξι χρόνων που συγκίνησε όλους τους παραβρισκόμενους. Το δώρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στους αποφοιτήσαντες ήταν ένα αναμνηστικό λεύκωμα επηρεασμένο από τον ελληνικό κινηματογράφο με τίτλο «Της κακομοίρας στο 1ο Δημοτικό Στυλίδας».


Με πολλή αγάπη η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας εύχονται στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης:                                                                                                                      

Καλοτάξιδο να ΄ναι το καράβι που θα τους ταξιδέψει στο Γυμνάσιο κι αυτά καλοί καπετανέοι”

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Συνάντηση Σταϊκούρα , Αποστόλου και Πρεμέτη στη Στυλίδα

Συνάντηση ενημέρωσης και επίβλεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών  κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Ιωάννη Αποστόλου...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -