Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
∆ΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙ∆ΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
Ο ∆ήμος Στυλίδας (Ανατολική Φθιώτιδα), προκηρύσσει τον
14ο ∆ΙΕΘΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ∆ΙΑΠΛΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
σε συνεργασία με τον ∆ήμο Μωλου/Αγ.Κωνσταντίνου (Καμμένα Βούρλα) και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012.

Κολυμβητικός μαραθώνιος με φόντο την όμορφη Εύβοια, θεωρείται ένας όμορφος αγώνας με αρκετές δυσκολίες. Ο Μαλιακός βρίσκεται ανάμεσα στην Φθιώτιδα και την Εύβοια και συνδέεται βόρεια και νότια με το Αιγαίο. Η πρόσβαση στις Ράχες, ∆ήμος Στυλίδας, (τερματισμός αγώνα) και στα Καμμένα Βούρλα, ∆ήμος Μώλου/Αγ.Κωνσταντίνου, (αφετηρία αγώνα), είναι εύκολη καθώς και οι δυο ∆ήμοι διασχίζονται από την Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης. Η απόλυτη ελευθερία, η θέληση, η επιμονή, (η μοναχικότητα), η επαφή με τη φύση, η ομορφιά και πολλά άλλα εκφράζουν τους αθλητές που θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Οι κολυμβητές θα διανύσουν την απόσταση των 6 ναυτικών μιλίων χωρίς πτερύγια ή άλλα βοηθητικά μέσα πλεύσης.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος κολυμβητές/τριες απ’ όλον τον κόσμο. Ο αριθμός τους δεν μπορεί να ξεπερνά τους δεκαοχτώ (18). Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό, η επιλογή των συμμετοχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή με βάση την εμπειρία των αθλητών, την

συμμετοχή τους σε παλαιότερες διοργανώσεις, τις επιδόσεις τους, καθώς και την ανάγκη διατήρησης του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα. Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στην ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΙΝΑΙΩΝ μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, με

 • ταχυδρομείο, στη διεύθυνση ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΙΝΑΙΩΝ, ΡΑΧΕΣ ΦΘΙΩΤΙ∆ΟΣ, Τ.Κ 35300, με την ένδειξη «για τον 14ο ∆ΙΕΘΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ∆ΙΑΠΛΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ»
 • FAX, στο 2238031016,
 • e-mail, στο [email protected].
  Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι υγιείς, πράγμα που πιστοποιείται από την πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση που θα προσκομίσουν απαραιτήτως στους διοργανωτές, με την άφιξή τους. Επισημαίνεται οτι ο αθλητής που δεν θα προσκομίσει ιατρική βεβαίωση και δεν αποδεχτεί την αποποίηση ευθύνης, δεν θα συμμετάσχει ακόμη κι αν έχει προεπιλεγεί και ήδη προσέλθει, και θα επιβαρυνθεί τα έξοδα διαμονής του.
  ΟΡΓΑΝΩΣΗ
  Την διοργάνωση του 14ου ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ∆ΙΑΠΛΟΥ του ΜΑΛΙΑΚΟΥ έχει ο ∆ήμος Στυλίδας (Ράχες) σε συνεργασία με τον ∆ήμο Μώλου/Αγ.Κωνσταντίνου (Καμμένα Βούρλα). Με την άφιξη των κολυμβητών, θα τους διανεμηθεί ο κανονισμός του αγώνα και θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα.
  ΕΚΚΙΝΗΣΗ-∆ΙΑ∆ΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, στο σημείο που έχει ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή, στα Καμμένα Βούρλα. Η διαδρομή είναι 11.112 μέτρα ή 6 ναυτικά μίλια. Ο αγώνας ολοκληρώνεται 2 ώρες μετά την άφιξη του πρώτου αθλητή, στην παραλία Ραχών.
  ΣΥΝΘΗΚΕΣ
  Ο Μαλιακός Κόλπος συνήθως δεν έχει μεγάλους κυματισμούς. Τα νερά του είναι ζεστά. Στον κόλπο δεν έχουν εμφανισθεί μεγάλα ψάρια, παρά μόνο κοπάδια δελφινιών. Οι άνεμοι τους καλοκαιρινούς

μήνες πνέουν ασθενείς έως μέτριοι και κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Τα ρεύματα που επικρατούν στην θαλάσσια διαδρομή του διάπλου είναι μικρά και εξαρτώνται από την ώρα και την εποχή. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δεν προβλέπεται να ξεπερνούν το μισό μίλι καθέτως της διαδρομής.
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Η φιλοξενία των κολυμβητών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιουλίου, με την άφιξη τους, και τερματίζεται το απόγευμα του Σαββάτου. Η διαμονή και η διατροφή του εκάστου συμμετέχοντος και ενός συνοδού του, καλύπτεται απο την Οργανωτική Επιτροπή.
***Ενδεχόμενες τροποποιήσεις από την Οργανωτική Επιτροπή, θα ανακοινωθούν εγκαίρως. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της ∆ημοτικής ενότητας Εχιναίων , Τηλ:22380-31233, Fax:22380-31016 καθώς και με την κ. Ανδρούτσου ∆ώρα τηλ: 6976010669 e-mail: [email protected].
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
14ου ∆ΙΕΘΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ∆ΙΑΠΛΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙ∆ΑΣ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

SOS από τους μετεωρολόγους για το επικίνδυνο κοκτέιλ «Hot Dry Windy»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για τον καιρό που θα επικρατήσει από σήμερα στη χώρα μας και αναμένεται να ευνοήσει την εκδήλωση...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -