Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

29ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BODYBUILDING

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 9 – 10 Ιουνίου 2012, στο Ανοικτό Θέατρο Στυλίδας, το 29ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Bodybuilding & Fitness και το 25οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης, τα οποία συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και ο Δήμος Στυλίδας.

Στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα συμμετείχαν 64 αθλητές και αθλήτριες, από 8 χώρες, δίνοντας στην Ανατολική Φθιώτιδα τη δυνατότητα να φιλοξενήσει, για πρώτη φορά στην αθλητική της ιστορία, μια διοργάνωση με διεθνή ακτινοβολία. Παράλληλα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συμμετείχαν 53 αθλητές, οι οποίοι αποτελούν την αφρόκρεμα στο χώρο της Ελληνικής Σωματικής Διάπλασης.

Στον αγωνιστικό τομέα του Μεσογειακού Πρωταθλήματος, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα: Στις γυναίκες, οι αθλήτριες Κεραμιδάκη, Κόλλια και Ιορδανοπούλου κατέλαβαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους, ενώ ένα χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Γαλλία. Στους άντρες, οι αθλητές Τριουλίδης και Παλληκαρίδης χάρισαν δύο πρωτιές στην Ελλάδα, με την Αίγυπτο να πρωτεύει σε τέσσερεις κατηγορίες, την Ισπανία σε τρεις και την Ιταλία σε δύο.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε δεκατρείς κατηγορίες ανδρών και γυναικών, τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Παπαδόπουλος, Παλληκαράς, Τριουλίδης, Χατζής, Καραγιάννης, Μηνίδης, Δουκίδης, Μάγκος, Δάμος, Κόλλια, Ιορδανοπούλου, Κεραμιδάκη και Κατσέλου.

Παράλληλα με το αγωνιστικό τομέα, τους αγώνες ομόρφυναν με τις εκδηλώσεις τους, ο Σύλλογος Μικρασιατών Στυλίδας, ο Σύλλογος Γυναικών Στυλίδας και ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολιτών Στυλίδας, ενώ καθοριστική για την επιτυχία των αγώνων, ήταν η συμμετοχή εθελοντών από την Ανατολική Φθιώτιδα.

Τους Αγώνες, οι οποίοι προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό φίλων της άθλησης, χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης κ. RafaelSantonja και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος,  ενώ μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος, ακολούθησε γιορτή προς τιμήν των αθλητών και των ξένων αποστολών, οι οποίοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Η διοργάνωση στη Στυλίδα του Μεσογειακού και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, παράλληλα με τα άμεσα οφέλη στο επίπεδο της διεθνούς προβολής και της τουριστικής κίνησης στην Ανατολική Φθιώτιδα, απέφερε στο Δήμο Στυλίδας οργανωτική τεχνογνωσία, η οποία θα φανεί χρήσιμη στο σχεδιασμό του για τη φιλοξενία διοργανώσεων με ευρύτερη αντανάκλαση.

Ο Δήμος Στυλίδας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης για την εμπιστοσύνη της, στους Έλληνες και ξένους αθλητές για την παρουσία τους, καθώς και σε όσους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός στην Ανατολική Φθιώτιδα και υπόσχεται ότι ο Αθλητισμός θα παραμείνει ψηλά στις προτεραιότητές του.

 

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία – 4 θέσεις στο Δήμο Στυλίδας

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στο ΦΕΚ απεστάλη η 1Κ/2024 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων