Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος: Στα χνάρια του Ράλλυ Ακρόπολις!

Το Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας” ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 33ου “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος, στις 25-26 Ιουνίου 2016!
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2016 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και το διήμερο 25-26 Ιουνίου θα διεξαχθεί με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας, το 33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος που θα αποτελέσει τον 5ο γύρο του θεσμού, ο οποίος επιστρέφει σε χωμάτινες επιφάνειες.

Οι επιτυχημένες συνταγές δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν και σε αυτό το πλαίσιο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, ακολουθεί σε επίπεδο Ειδικών Διαδρομών τα ίχνη του πρόσφατου Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016. Πιο συγκεκριμένα, το 33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος θα έχει για ακόμη μια φορά ως επίκεντρο, τον υψηλών προδιαγραφών χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, που έχει φιλοξενήσει με επιτυχία το επίκεντρο του Ράλλυ Ακρόπολις, στο πρόσφατο ή το πιο μακρινό παρελθόν.

Το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή της Υπερειδικής Διαδρομής “Λαμία” που έχει μήκος 3,7 χιλιομέτρων και χρησιμοποιήθηκε ως Κατατακτήρια Ειδική Διαδρομή στο Seajets Ράλλυ Ακρόπολις. Πρόκειται για γρήγορη, θεαματική και με μεγάλη ορατότητα διαδρομή, που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό θεατών. Μετά την διεξαγωγή της Υπερειδικής τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για το βραδινό σέρβις και την προετοιμασία για το κυρίως μενού του ράλλυ, που θα… σερβιριστεί την Κυριακή 26 Ιουνίου και περιλαμβάνει δύο αγαπημένες, επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές. Ο λόγος για την Ειδική Διαδρομή “Ελευθεροχώρι”, που θα χρησιμοποιηθεί ακριβώς με την ίδια φορά που είχε στο Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016, έχει μήκος 17,87 χιλιομέτρων, κατεύθυνση από Ελευθεροχώρι προς Μενδενίτσα και φυσικά, συμπεριλαμβάνει το πέρασμα από την Λίμνη Νευρόπολη, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία των ελληνικών αγώνων ράλλυ. Έπειτα, ακολουθώντας τα “πατήματα” του Εθνικού μας αγώνα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή της Ειδικής Διαδρομής “Ρεγγίνι-Καρυά”, που έχει μήκος 18,52 χιλιομέτρων και συνδυάζει κομμάτια των Ειδικών Διαδρομών “Ρεγγίνι” και “Ελάτεια” που έχουν χρησιμοποιηθεί πολλάκις στο Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου loop, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για επισκευές, προτού πραγματοποιήσουν το δεύτερο πέρασμα από τις προαναφερθείσες διαδρομές. Ο Τερματισμός, έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιουνίου στις 15:32 στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, μετά από 76,48 αγωνιστικά χιλιόμετρα που θα κρίνουν τους νικητές.

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς”, που φέτος θα είναι και πάλι ο Χορηγός Ονομασίας του Ράλλυ Φθιώτιδος. Επιπλέον, τον αγώνα στηρίζουν ως Χορηγοί η Εταιρεία “Pazonen-Ανταλλακτικά” και η “My-Track Real Time GPS Tracking Systems” που θα φροντίσει για την ασφάλεια των πληρωμάτων, μέσω της διαρκούς ηλεκτρονικής παρακολούθησής τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, έτσι και τώρα η Τοπική κοινωνία αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή. Βέβαια, το 33ο “I KTEO Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, από τα διοικητικά όρια του οποίου θα περνούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια του Β’ Σκέλους του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το 33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος θα ανακοινωθούν με νεότερα Δελτία Τύπου!

 

33ο “Ι ΚΤΕΟ ΧΑΛΚΙΑΣ” ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έναρξη εγγραφών συμμετοχής: Τετάρτη 8 Ιουνίου (Λαμία)

Λήξη εγγραφών συμμετοχής: Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρα 21:00 (Λαμία)

Διανομή Βιβλίου Διαδρομής (Road Book): Σάββατο 18 Ιουνίου, ώρα 09:00 (Γραμματεία)

Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 21 Ιουνίου, ώρα 12:00 (Γραμματεία)

Λήξη αναγνωρίσεων: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 15:00 (SSS1) και ώρα 17:30 (Ε.Δ.2/4&3/5)

Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 10:00-14:00 (Διοικητικός Έλεγχος)

Διοικητικός έλεγχος: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 10:00-14:00 (Γραμματεία)

Αρχικός Τεχνικός έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 12:00-15:00 (Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς, Λαμία)

1η Συνεδρίαση αγωνοδικών: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 15:45 (Γραμματεία)

Δημοσίευση πίνακα πληρωμάτων δεκτών να εκκινήσουν/ωράρια εκκίνησης: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 16:15 (Πίνακας ανακοινώσεων)

Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 17:45 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας)

Τερματισμός αγώνα: Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 15:32 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας)

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 26 Ιουνίου, Αμέσως μετά τον τερματισμό (Parc Ferme)

Ανακοίνωση Κατάταξης: Κυριακή 26 Ιουνίου, 15′ μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 18:15 (Τουριστικό Περίπτερο Αγίου Λουκά)

 

ΓPAMMATEIA TOY AΓΩNA

Α) Καθημερινά 18:00-21:00 από την Τετάρτη 8/6/2016 στα γραφεία της Α.Λ.Α. Λαμίας, 2ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Συγκρότημα Καρέλλη) 1ος όροφος στην Λαμία τηλ. : 22310 37200 / 6977959322 fax : 2231037201 έως και την Παρασκευή 24/6/2016 ώρα 21:00.

Β) Από το Σάββατο 25/6/2016 στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (κτήριο Α)

Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

 

Ιστοσελίδα: www.alal.gr

Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας

Επικοινωνία με τον Τύπο για το 33o “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος,

Νώντας Δουζίνας

Τηλ. επικοινωνίας: 6972 297443

E-mail επικοινωνίας: [email protected]

 

 

 

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

SOS από τους μετεωρολόγους για το επικίνδυνο κοκτέιλ «Hot Dry Windy»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για τον καιρό που θα επικρατήσει από σήμερα στη χώρα μας και αναμένεται να ευνοήσει την εκδήλωση...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -