0
Δημοσιεύτηκε 18 Νοέ 2015, 07:53   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Άθληση για όλους ή άθληση για λίγους; Οι γυμναστές της Φθιώτιδας εκφράζουν παράπονα

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η πρόσληψη 1534 γυμναστών στους Δήμους της χώρας για τα προγράμματα «άθληση για όλους» τα οποία επιχορηγούνται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μόνο ένας Δήμος στη Φθιώτιδα θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κάτι το οποίο έχει προκαλέσει την. αντίδραση της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση:

Ανακοινώθηκαν για μια ακόμη χρονιά 1534 θέσεις γυμναστών στους Δήμους της χώρας για τα προγράμματα «άθληση για όλους» τα οποία επιχορηγούνται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα προγράμματα αυτά αποτελούν κοινωνική προσφορά των Δήμων στους δημότες τους και διέξοδο για εργασία στους άνεργους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.

    Ο μοναδικός Δήμος της Φθιώτιδας που για μια ακόμη φορά συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια για την ευαισθησία που δείχνει στα θέματα αθλητισμού – πολιτισμού.

   Σαν Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας αναρωτιόμαστε για πιο λόγο οι υπόλοιποι Δήμοι της Φθιώτιδας για μια ακόμη χρονιά είναι εκτός προγραμμάτων που αφορούν τόσο τους δημότες όσο και τους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σεμινάριο της Ένωσής μας στις 13-06-2015 είχαν προσκληθεί όλοι οι Δήμοι της Φθιώτιδας για ενημέρωση από τον κ. Γεροδήμο Βασίλη – Αναπληρωτή καθηγητή του ΣΕΦΑΑ Παν. Θεσσαλίας και επιμορφωτή στελεχών ΟΤΑ για τα συγκεκριμένα προγράμματα.

   Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας θα βρίσκεται και θα υποστηρίξει τεχνικά κάθε προσπάθεια κάθε Δήμου της Φθιώτιδας εφόσον της ζητηθεί για την καλύτερη ποιότητα ζωής των Φθιωτών καθώς και την επαγγελματική αποκατάσταση των άνεργων μελών της- πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

 


Niki Giannoulidou