0
Δημοσιεύτηκε 27 Μαρ 2018, 09:14   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Αήττητη παραμένει η ομάδα των Φαλάρων!

ΦΑΛΑΡΑ -ΠΡΩΤΕΑΣ (1)

Τέσσερις βαθμοί ήταν η συγκομιδή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ των Φαλάρων αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού στον εξ αναβολής αγώνα το Σάββατο επιβλήθηκε  της ομάδας του Πρωτέα με 32-63, ενώ την Κυριακή  η ομάδα του Άρη Σπερχειάδας δεν μπόρεσε να προσέλθει στο προγραμματισμένο ματς στο πάρκο του Λαού (20-0).Έτσι η ομάδα μας παραμένει μόνη αήττητη και εκκρεμεί μόνο ο  αγώνας με τον Άτλαντα στο πάρκο του Λαού για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και να ξεκινήσει η διαδικασία για τα μπαράζ ανόδου.

    Στο Σαββατιάτικο ματς, τα Φάλαρα σαφώς ανώτερα και χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, προηγήθηκαν από την αρχή και κατάφεραν να αυξάνουν συνεχώς τη διαφορά, φτάνοντας στο τελικό σκορ. Ο Αποστόλης Λαχανάς είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και αρκετούς νέους παίχτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν και τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.Χαρακτηριστικό είναι ότι στην ομάδα υπήρχαν 6 παίχτες κάτω των 20 ετών.

Διαιτητές: Ζάχος-Ζαφείρη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-14, 0-20, 3-13, 18-16.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Μπλούχαρης): Τσιμπούρης 13 (1), Καραβάς 3, Τσανής 8, Ορφανίδης 8, Τσέτσος, Ζαλαώρας, Φούντας, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Σκονδρογιάννης.

ΦΑΛΑΡΑ (Λαχανάς): Αρσενίου 12, Τσανής 2, Τσουκαλάς 10, Ρουκουτάκης Δ. 11, Φυσέκης 4, Λούβαρης 4, Λαϊνας 6, Πατακός 4, Λουγκάι 3, Σάλλας 6, Ρουκουτάκης Φ.


Niki Giannoulidou