0
Δημοσιεύτηκε 28 Σεπ 2013, 23:30   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Α.Ο.Σ. “ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ”…video & Φωτογραφίες

Αυτό που συμβαίνει εφέτος με την ομάδα του Α.Ο.Σ. δεν έχει ξαναγίνει ,για άλλη μια φορά η ομάδα της πόλης μας παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο έκλεισε την αντίπαλη ομάδα της Σπερχειάδας 2005 στο τέρμα της έχασε τουλάχιστον 6 γκολ στο Α’ ημ. και άλλα τόσα στο Β’ και παραλίγο πάλι με 2  επιθέσεις των αντιπάλων να χάσει το παιχνίδι όπως στις Λιβανάτες.Στο α’ μέρος καθολική υπεροχή σε όλο το γήπεδο – απανωτές ευκαιρίες μα μόνον 1 γκολ ,ευκαιρία για την αντίπαλη ομάδα και 1-1 και έτσι έληξε και το Α’ημ !

Β’ μέρος η ίδια εικόνα ,η μια ευκαιρία για γκολ να διαδέχεται την άλλη ,γκολ για τον Α.Ο.Σ. χαμένες ευκαιρίες και ξανά η ισοφάριση από μια φάση και ξανά πάλι απο τη αρχή ……

Το αποτέλεσμα φυσικά μετράει μα η ομάδα που φτάνει έτσι στην νίκη με αυτόν το τρόπο δείχνει ότι ενώ φτάνουμε κοντά στο τέρμα ΔΕΝ βάζουμε το ΓΚΟΛ και έτσι κάποια στιγμή δεχόμαστε εμείς .

Αγχωτική νίκη για την ομάδα του Α.Ο.Σ.που δείχνει super σε όλες τις πλευρές ,παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά για κάποιο λόγο μόνη της φέρνει την καταστροφή.

Επόμενος αγώνας με την Μαλεσίνα την Τετάρτη και φυσικά ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε στο πλευρό της ομάδας μας.Παρακολουθήστε φωτογραφίες και video τα γκολ του Α.Ο.Σ. απο FULL HD CAMERA καθώς και τις δηλώσεις των προπονητών.
Admin1