0
Δημοσιεύτηκε 27 Οκτ 2013, 01:05   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Α.Ο.Σ. “Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΤΡΑΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ”

Παίζοντας καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο η ομάδα της πόλης μας Α.Ο.Σ. είπε “ΟΧΙ” στα άσχημα αποτελέσματα  και κάνοντας αρχή  στο ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ πήρε μια άνετη νίκη με 1-4 απέναντι στην τοπική ομάδα – ένα σκορ που θα μπορούσε να ήταν 1-7 !

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και σκοράροντας με τον Επίσκοπο γρήγορα έδειξε αμέσως ότι μπήκε στο γήπεδο για την νίκη, ένα καταπληκτικό γκολ για  το Λιανοκλάδι έφερε για λίγα λεπτά μια αμηχανία αλλά ο Κουφιώτης σκόραρε κάνοντας το 1-2 και έβαλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με αυτό το σκορ.

Στο Β΄ ημ. ο Α.Ο.Σ. παίζοντας σαφώς πολύ καλύτερα σε όλο το γήπεδο άρχισε να σκοράρει και να χάνει τις ευκαιρίες τη μια μετά την άλλη. Το σκορ δίκαιο και για τις 2 ομάδες, η φιλοξενία του ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ άψογη και μακάρι η σημερινή νίκη να είναι η αρχή για μια πορεία χωρίς άλλες απώλειες βαθμών για την ομάδα.


 


 


 


 


 

Συνθέσεις:

Α.Ο.Σ.: ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΛΕΝΤΑΣ Δ., ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΚΟΥΦΙΩΤΗΣ, ΚΩΤΙΤΣΗΣ, ΝΑΣΙΟΣ, ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΝΤΑΣ Ν., ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΛΙΑΝΟΣ, –ΤΕΓΟΣ, ΚΟΛΟΚΑΣ, ΚΑΤΣΙΝΟΣ, ΤΣΟΝΤΖΟΡΑΣ, ΠΡΕΜΤΣΗΣ, ΑΔΑΜ, ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ.

ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ: ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΟΣ, ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ, ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΠΠΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΙΖΑΙ, ΤΑΜΑΗΣ, ΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡ., ΓΙΩΤΗΣ Γ., ΑΓΓΕΛΩΦ, ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ., ΔΑΜΠΑΣΗΣ, ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ.

 


Admin1