0
Δημοσιεύτηκε 30 Ιούλ 2012, 21:44   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :13° ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΟΑΑΦ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου, με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, το 13ο Open Τουρνουά Τένις Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας σε συνεργασία με το BojoClub, στα γήπεδα της Παραλίας Ραχών και του Πάρκου Λαού Στυλίδας.

 

 

Επί έναν περίπου μήνα, αθλητές και αθλήτριες από την Κεντρική Ελλάδα διεκδίκησαν σε τέσσερεις κατηγορίες τα τρόπαια του τουρνουά.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών είναι:

 

 

Μονό Ανδρών

Νικητής: Έξαρχος Ανδρέας.

Φιναλίστ: Χριστοφίδης Δημήτρης.

 

Μονό Γυναικών

Νικήτρια: Παπανικολάου Σήλια.

Φιναλίστ: Στεργίου Λένα.

 

Διπλό Ανδρών

Νικητές: Έξαρχος Ανδρέας – Παπαγεωργίου Τάσος.

Φιναλίστ: Μανόπουλος Γιώργος – Μανόπουλος Νικόλας.

 

Διπλό Μεικτό

Νικητές: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης – Παπανικολάου Σήλια.

Φιναλίστ: Καρανίκας Μπάμπης – Στεργίου Δήμητρα.

 

Την ολοκλήρωση των αγώνων, ακολούθησε στο χώρο του BojoClub η τελετή απονομής των τροπαίων. Τα τρόπαια απένειμαν, ο κ. Ιωάννης Χρονόπουλος, Αντιδήμαρχος Στυλίδας, ο κ. Σωτήρης Γαϊτανάς, εκ μέρους της χορηγού εταιρίας «Honda – Γαϊτανάς», ο κ. Αντώνης Στιβαχτάρης, Πρόεδρος του Ο.Α.Α.Φ., ο κ. Πάνος Μαυροειδής, χορηγός της διοργάνωσης και μέλος Δ.Σ. του Ο.Α.Α.Φ, καθώς κι η κυρία Βίκυ Στεργίου, εκ μέρους του BojoClub.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι νικητές στις κατηγορίες του Μονού Ανδρών και Γυναικών, πήραν δώρο από ένα ρολόι αξίας 300 ευρώ, ευγενική προσφορά της εταιρίας «Αφοί Σαρακάκη ΑΕ», αποκλειστικός διανομέας των αυτοκινήτων Honda και Mitsubishi στην Ελλάδα.

 

Παράλληλα, απονεμήθηκε η ετήσια τιμητική διάκριση του Ο.Α.Α.Φ., στον αθλητή του Ομίλου, κ. Τάσο Βούλγαρη, για την προσφορά του στην προβολή του Ελληνικού πολιτισμού και της Φθιώτιδας, μέσα από την iOS εφαρμογή “Greece: HistoryandCulture”, της οποίας είναι συνδημιουργός.

 

Μετά το πέρας της τελετής απονομής, μέλη του Ο.Α.Α.Φ και φίλοι του Τένις, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο πάρτυ που διοργανώθηκε στο BojoClub με αφορμή το 13oOpen, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού τους, για τις επόμενες διοργανώσεις του Ομίλου.

 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από τις αναμετρήσεις και τις απονομές, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.oaaftennis.gr.

 

O Όμιλος Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας ευχαριστεί θερμά το BojoClub για τη φιλοξενία του και την  επιτυχημένη, για μια ακόμη φορά, συνεργασία, τους χορηγούς του τουρνουά, «Χελλαφάρμ», «Honda – Γαϊτανάς», «Extreme – Π. Μαυροειδής», καθώς και όλους όσους υποστήριξαν την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης. 

 

Παράλληλα, ο Ο.Α.Α.Φ. συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες, που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, για το αγωνιστικό τους επίπεδο και, κυρίως, για την εικόνα που προέβαλλαν στους μικρούς φίλους του Τένις, μέσα από την απαρέγκλιτη τήρηση του «Ευ Αγωνίζεσθαι», οι κανόνες του οποίου αποτελούν την ψυχή του Ομίλου Αντισφαίρισης Ανατολικής Φθιώτιδας.


Admin1