1
Δημοσιεύτηκε 6 Φεβ 2018, 08:47   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Δελτίο Τύπου του Α.Ο.Στυλίδας σχετικά με την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Π.Ο.Αταλάντη

stylida atalanti 28 617x347 ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 2018 ΑΤΑΛΑΝΤΗ Α.Ο. ΣΤΥΛΙΔΑΣ *

Α.Ο.ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του ΑΟ Στυλίδα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση της ποιότητας του φθιωτικού ποδοσφαίρου, είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να απαντήσει – στο κομμάτι που της αναλογεί – στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΑΠΟ Αταλάντη.

Καταρχάς, καταδικάζουμε με τη σειρά μας την οποιαδήποτε εκδήλωση βίας, με όποια μορφή κι αν παρουσιάζεται κι απ’ όπου κι αν προέρχεται. Ωστόσο, θεωρούμε την επίθεση στον ποδοσφαιριστή μας, Νίκο Λέντα μέσω της ανακοίνωσης, αναίτια, υπερβολική και με ενδεχόμενο δόλο για να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τιμωρία του. Ενός παίκτη που έχει διακριθεί τόσα χρόνια για το ήθος του, τόσο με την ποδοσφαιρική, όσο και με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Οι αψιμαχίες και οι αντεγκλήσεις ποδοσφαιριστών σε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αγώνες είναι σύνηθες φαινόμενο, ακόμη και σε επαγγελματικές κατηγορίες, πόσο μάλλον σε ερασιτεχνικό επίπεδο και υπεύθυνος για να τις διευθετήσει είναι ο εκάστοτε άρχοντας του αγώνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κ. Παπακωνσταντίνου έκρινε ότι έπρεπε να αποβληθούν και οι δύο ποδοσφαιριστές και αυτό έπραξε. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουμε τις αποφάσεις του καθώς υπάρχουν γι’ αυτό τα αρμόδια όργανα.

Δίνεται επίσης, με υπερβολική σιγουριά μεγάλη έκταση στη ρίψη αντικειμένων από “φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας” οι οποίοι όμως δεν έφεραν διακριτικά, ενώ πιθανώς να είχαν παρεισφρήσει και άτομα που ήθελαν να κάνουν κακό στον ΑΟΣ μιας και το παιχνίδι συγκέντρωνε το ενδιαφέρον όλης της ποδοσφαιρικής Φθιώτιδας. Η διοίκηση της Στυλίδας έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, για να προστατέψει τόσο τους φιλάθλους, όσο και την ομάδα της Αταλάντης, όπως παραδέχθηκε και η ίδια.

Είναι γεγονός ότι τα μεμονωμένα άσχημα περιστατικά τα απομονώσαμε με τις έγκυρες ενέργειές μας και δεν θα επιτρέψουμε να αμαυρώσουν το φίλαθλο πνεύμα που διακατέχει την ομάδα μας.

Επικαλούμαστε και εμείς την μαρτυρία του βίντεο του παιχνιδιού και των εκπροσώπων της ΕΠΣ Φθιώτιδας.


Niki Giannoulidou