0
Δημοσιεύτηκε 9 Απρ 2014, 22:48   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Ένωση 2010-Α.Ο.Σ. : Λιανός,Ζωγράφος,Κωτίτσης “καθάρισαν” το παιχνίδι

πανηγυρισμοι ΑΟΣΗ προτελευταία αγωνιστική σήμερα για την ομάδα της Στυλίδας είχε μια περίεργη γεύση.

Η ομάδα έπρεπε να δείξει την αξία της λίγο πριν το τέλος του φετινού  πρωταθλήματος έχοντας χάσει τον τίτλο εδώ και πολύ καιρό….

Μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια μας χάρισε απίστευτες συγκινήσεις,μια ομάδα που την αγαπήσαμε όλοι μας αλλά την είδαμε και στα χειρότερά της, μη ξέροντας τι φταίει για την πορεία “ασανσέρ”.

Σήμερα χρέη προπονητή επωμίσθηκε ο Γεν.Αρχηγός Γιώργος Αϊβαλιώτης. Η παραίτηση του Π.Καραϊσκου πριν από λίγες ημέρες ήταν όντως κόμπος στο στομάχι και αλλόκοτη εικόνα λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Στυλίδας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πριν ακόμη συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του αγώνα ο Γ.Λιανός έβαλε όχι απλά ένα γκολ αλλά στη γηπεδική γλώσσα  ” μια γκολάρα” που θα τη ζήλευαν κι οι πιο μεγάλες ομάδες.

Στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Ζωγράφου η Στυλίδα έκανε το 0-2.

Δύο πέναλτι που δόθηκαν στην ομάδα της Ένωσης άλλαξαν άρδην το σκηνικό .Στο 35ο και στο 47ο η Ένωση με εύστοχα χτυπήματα πέναλτι έκανε το 2-2.

Τη νίκη για την ομάδα της Στυλίδας έδωσε στο 70ο λεπτό ο Κωτίτσης κάνοντας και το τελικό 2-3.

Από το 70ο μέχρι και το 90ο λεπτό η πίεση της Ένωσης 2010 ήταν απίστευτη αλλά τελικά χωρίς αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο 96ο λεπτό η Ένωση 2010 έμεινε με 10 παίκτες μετά από κόκκινη κάρτα που επεβλήθη από το διαιτητή Σουφλερό σε παίκτη της, ενώ οι παίκτες της Στυλίδας είδαν συνολικά 8 κίτρινες κάρτες.

Για την ομάδα της Στυλίδας αγωνίστηκαν οι:

Κουρκουλιώτης,Λέντας Δ. ,Τέγος,Ζωγράφος,Κουφιώτης,Κραβαρίτης,Λιανός,Αδάμ (ο οποίος τραυματίστηκε στο 30ο και αντικαταστάθηκε από τον Επίσκοπο),Κλειτσάκης(Λέντας Δ.) Νάσιος,Κωτίτσης (Μπαγινέτας).

Η ομάδα της Στυλίδας έπαιξε σήμερα για την τιμή των όπλων και γι’άλλη μία φορά έδειξε την αξία της.

Αυτή την ομάδα θα πρέπει να την τιμήσουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε στην τελευταία αγωνιστική στο ΔΑΚ  Στυλίδας, αυτό το Σάββατο 12/4  με αντίπαλο τον πρωταθλητή πλέον Οπούντιο Μαρτίνου .

stilida.com

 

 


Niki Giannoulidou