0
Δημοσιεύτηκε 14 Νοέ 2014, 22:14   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Η ΕΠΟ αναβάλλει όλα τα εθνικά πρωταθλήματα

ΕΠΟΤο αποψινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλει όλα τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, από τις 17 Νοεμβρίου και ύστερα.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα ορίζει διαιτητές ούτε στις επαγγελματικές ούτε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην παρούσα φάση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον χθεσινοβραδινό ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου, ο οποίος χτυπήθηκε από άγνωστους προς το παρόν δράστες και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Μετά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής:

1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών.

ΠΗΓΗ naftemporiki.gr


Niki Giannoulidou