0
Δημοσιεύτηκε 28 Απρ 2013, 23:36   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Έχουμε ομάδα,έχουμε λαό,πήραμε το κύπελλο και πάμε γι’ άνοδο!

Γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα για τη Στυλίδα!

Η ομάδα της πόλης μας που επάξια κατέκτησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας στην Α1 ΕΠΣ Φθιώτιδας σήκωσε το κύπελλο μέσα στο σπίτι της αφού πρώτα προηγήθηκε ο φιλικός αγώνας με τον Πύρασσο Ν.Αγχιάλου.

Στο γήπεδο παρών και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μαζί με την Αντιδήμαρχο αρμόδια για τον αθλητισμό στη Στυλίδα Γεωργία Κοντού.Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από προτροπή του Προέδρου του Α.Ο.Σ. Πανουργιά Πανουργιά ο Δήμαρχος ανέβηκε στο βάθρο της απονομής και του απενεμήθη από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΦ Δ.Κουτρουμάνο μετάλλιο. Παρών σε όλη τη διάρκεια της απονομής,  ο Δήμαρχος Στυλίδας απένειμε κάποια μετάλλια σε ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Σ.

Στην τελετή απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και στους Δημήτρη Κουτρουμάνο Πρόεδρο της ΕΠΣΦ,στο Νίκο Χατζηκυριακίδη για τη συνολική προσφορά του στην ομάδα της Στυλίδας και στον Παύλο Γούσιο Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΦ.

Παίκτες ,Διοίκηση  και Προπονητικό team  ιδιαίτερα χαρούμενοι σήκωσαν ψηλά την κούπα και γεύτηκαν τους καρπούς των προσπαθειών τους !Όλοι τώρα έχουν στραμμένο το βλέμμα στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ κατηγορία και όπως φάνηκε από τη σημερινή τους εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με τον Πύρασσο Ν.Αγχιάλου ,ο Α.Ο.Στυλίδας δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος!

Καλή Επιτυχία Ομαδάρα!

Δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ καθώς και τις δηλώσεις του Προέδρου του Α.Ο.Σ.Πανουργιά Πανουργιά και του προπονητή της ομάδας Πέτρου Καραϊσκου.
Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou