0
Δημοσιεύτηκε 19 Σεπ 2016, 09:05   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Φιλικός Αγώνας: Πελασγιακός – Κ19 ΠΑΣ Λαμία 1-4

img 1195 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2016 2017 ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Φιλικός αγώνας παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββατου στο γήπεδο της Πελασγίας με τον τοπικό Πελασγιακό να υποδέχεται τους Νέους του ΠΑΣ Λαμία

Οι Νέοι της Λαμίας, νίκησαν με 1-4 και δείχνουν πλέον να βρίσκονται και να πατάνε για τα καλά μέσα στο γήπεδο, μιας και νίκησαν σε ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας με ψηλό δείκτη δυσκολίας.

Από την άλλη, ίσως η πιο έτοιμη ομάδα που αντιμετώπισε την Κ19 της Λαμίας, να είναι ο Πελασγιακός, με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή του που έπαιζαν πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι έγινε σε ένα γήπεδο όπου ο χλοοτάπητας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματικά οι υπεύθυνοι του γηπέδου κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Όσον αφορά τη φιλοξενία του Πελασγιακού, άριστη και υποδειγματική από κάθε άποψη, αφού κατά γενική ομολογία και των Λαμιωτών, τα νερά, τα φρούτα και τα σάντουϊτς περίμεναν στα πεντακάθαρα αποδυτήρια, που είχε άφθονο ζεστό νερό στα μπάνια.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους ιθύνοντες του Πελασγιακού, πράγμα που βιώσαμε και εμείς, ενώ δεν παρέλειψαν να επισημάνουν ορισμένα δικά τους παιδιά, για να προσεχθούν για την Κ19.

Αναλυτικά:

Πελασγιακός – Κ19 ΠΑΣ Λαμία 1-4(Μιχαηλίδης – Χρυσαφόπουλος Κ, Ζαχάρης, Παπανικολάου, Καρακούσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πελασγιακός(Ν. Γκαμαλέτσος)


Σδούκος Α., Παπαστάθης Π., Καρακώστας Δ., Πρεμέτης Γ., Κίτσιος Α., Τσαούσης Δ., Καραδήμος Α., Ράπτης Β. Α., Λάτος Ε., Μπίτρι Β., Μιχαηλίδης Κ. 

Έπαιξαν και οι: Μάνος, Ξηροκώστας, Λίνος, Στεργίου, Σκούρας Γ., Γιαννακόπουλος, Παπαβασιλείου, Μπακαλός Β., Μαρούλης Χ., Γαλάνης Α., Σκούρας Τ., Ράπτης Κ. Α., Κίτσιος Γ., Ζώτος, Σκούρας Κ.,

Κ19 ΠΑΣ Λαμία(Απ. Καραπλής)
Πουλίτσας, Αθανασόπουλος, Βαλατσός, Μπαρμπάτσης, Αντωνίου,

Παπαδάκης, Χρυσαφόπουλος Κ, Παπανικολάου, Φαρμάκης, Ζαχάρης, Κοβάτσι.

Έπαιξαν και οι: Μητσόπουλος, Πλεξίδας, Χρυσαφόπουλος Τ, Γιακουμάκης, Παπαρούπας,

Παπαναστασίου, Φλέσσας, Καρακούσης, Καπελαρής, Κασούμης, Πάτρου.

Δείτε περισσότερα στο

www.calciolamia.gr


Niki Giannoulidou

 
Ανώνυμος