0
Δημοσιεύτηκε 11 Νοέ 2016, 22:00   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Γ.Σ.Τα Φάλαρα: Είναι γεγονός!Τώρα η Στυλίδα κωπηλατεί!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

«ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Γ.Σ. Τα Φάλαρα με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια σας ανακοινώνει ότι πλέον βρίσκεται στην οικογένεια της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων. Το πρώτο τμήμα κωπηλασίας στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας είναι γεγονός όπως μπορείτε να δείτε στην επισυναπτόμενη επιστολή έγκρισης.
Το όραμα για την ενασχόληση των νέων μας με το άθλημα της κωπηλασίας σε μία κατεξοχήν παραθαλάσσια περιοχή με μεγάλη ναυτική παράδοση, γίνεται πραγματικότητα ύστερα από κόπους και ομαδική προσπάθεια πολλών μηνών.
Η κωπηλασία αποτελεί ένα ολυμπιακό άθλημα με μεγάλες διακρίσεις για την χώρα μας, το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους δεδομένου ότι η περιοχή μας πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ενασχόληση και διάδοση του εν λόγω αθλήματος.
Στο σημείο αυτό ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Ιωάννη Καρακώστα όπως επίσης και το Δ.Σ. της Ένωσης Ελαιουργικών Συνεταιρισμών Στυλίδας για την παραχώρηση της αίθουσας αποθήκευσης των σκαφών, οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί στην όλη προσπάθειά μας για την υλοποίηση του οράματός μας. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Πρόεδρο της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. κ. Ιωάννη Καρά, στο μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και Ολυμπιονίκη κ. Βασίλη Πολύμερο καθώς και σε όλους τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που συνέβαλαν ώστε το κοινό μας όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
Προσκαλούμε όσους και όσες ενδιαφέρονται να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια τόσο σε αθλητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Υπεύθυνος Τμήματος:

Τρεβλάς Αθανάσιος

Τηλ: 6945540301

email: gsfalara@gmail.com

Με εκτίμηση, εκ του Δ.Σ. Φαλάρων


Niki Giannoulidou