0
Δημοσιεύτηκε 21 Δεκ 2014, 13:45   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Μεταξύ ολίγων η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Στυλίδας

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (1)

Εξαιρετικά μικρή η προσέλευση στη σημερινή έκτακτη Γενκή Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Στυλίδας…

Αν παραβλέψουμε ωστόσο τη μικρή προσέλευση θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όσοι βρέθηκαν στη συνέλευση είπαν άκρως ενδιαφέροντα πράγματα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Ο στόχος επετεύχθη.

Η ομάδα της πόλης μας, που το καλοκαίρι κινδύνευε να μείνει “στα χαρτιά”, κατάφερε μέσα από μαγικές κινήσεις και βέβαια με την προσπάθεια όλων όσων στάθηκαν στο πλευρό της εκείνη τη δύσκολη στιγμή να ορθοποδήσει και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή 4η στη βαθμολογία της Α’ Φθιώτιδας.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (2)

Το λόγο πήρε αρχικά ο Πρόεδρος του Α.Ο.Σ. Σάκης Λυρίτσης που έκανε τον οικονομικό απολογισμό και στη συνέχεια είπε πως η ομάδα έχει στόχο να στελεχωθεί από όσο τον δυνατόν περισσότερους Στυλιδιώτες παίκτες κάτι το οποίο έχει ήδη καταφέρει σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (3)

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν .
Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι εκδήλωσαν την επιθυμία να έρθουν στον Α.Ο.Σ. παίκτες και από τα υπόλοιπα χωριά της Αν.Φθιώτιδας ενώ  εξήραν τον Ηλ.Μπακούμη που ήταν ο προπονητής που έδεσε την ομάδα και της έδωσε νέα δυναμική.

Συζητήθηκαν επίσης τρόποι για να μειώσει η ομάδα τα έξοδά της αλλά και το πώς θα έρθει περισσότερος κόσμος στη γήπεδο.

Ο Α.Ο.Σ. είναι θεσμός της πόλης,κάτι που την κρατάει ενωμένη και φέρνει στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους μία ταυτότητα καθώς και διέξοδο στην καθημερινότητα.

Η μικρή προσέλευση στη συνέλευση ήταν το αγκάθι στη συζήτηση…αλλά όλα δείχνουν ότι αυτή η μικρή μαγιά όσων ήταν παρόντες έχουν την επιθυμία και το μεράκι να κρατήσουν τον Α.Ο.Σ. ζωντανό και εύρωστο.

img_0925.jpg

Επόμενο ραντεβού της ομάδας και των οπαδών αυτό το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο κέντρο ΦΩΦΗ στην ετήσια εορταστική χοροεσπερίδα με τον Παναγιώτη Πετεινό!

Ελπίζουμε να είμαστε περισσότεροι!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (4) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (5) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (6) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (7) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (8)ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (9) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (10) ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟΣ 21.12 (11)

 


Niki Giannoulidou