0
Δημοσιεύτηκε 2 Φεβ 2014, 16:48   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Νηρηίδες Φθίας – Αγ.Δημήτριος : 3-1 (φωτορεπορτάζ)

20140202-164807.jpg

Εξαιρετική αγωνιστική  εικόνα παρουσίασαν σήμερα οι Νηρηίδες Φθίας στο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Στυλίδας με την ομάδα του Αγ.Δημητρίου.

Οι Νηρηίδες Φθίας δείχνοντας πειθαρχία και αγωνιστικότητα, κατάφεραν να έχουν την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ επιδεικνύοντας καλή αμυντική λειτουργία και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες κατάφεραν να κερδίσουν τον Αγ.Δημήτριο με σκορ 3-1.

Προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα με γκολ της Σ.Φάλκου ενώ μετά από λίγο από μία ατυχή φάση δέχτηκαν αυτογκόλ.Στο 1ο ημίχρονο κατάφεραν να σημειώσουν και το δεύτερο γκολ με τη Β.Κατσαούνου.

Το β’ ημίχρονο συνεχίστηκε από τα κορίτσια μας στον ίδιο καλό ρυθμό με απoτέλεσμα να έρθει και το 3ο γκολ με την Παπαγεωργίου.

Να σημειώσουμε ότι και η ομάδα του Αγ.Δημητρίου στάθηκε καλά μέσα στο γήπεδο και παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το επόμενο παιχνίδι για τις Νηρηίδες Φθίας είναι εκτός έδρας με την ομάδα των Ωρεών στις 23 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Αποστόλου ,προπονητής των Νηρηίδων Φθίας ,δηλώνει ικανοποιημένος με την πορεία των κοριτσιών του και θεωρεί ότι  η ομάδα του  συνεχώς βελτιώνεται.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ stilida.com 

 


Niki Giannoulidou